Mackmyra Svensk Whisky

Johanna Wedin

VÄLKOMMEN TILL MACKMYRA WHISKYBY!
På Mackmyra strävar vi alltid efter att tillverka vår whisky på ett så modernt, effektivt, besöksvänligt och miljövänligt sätt som möjligt. För att kunna göra det bestämde vi oss därför för att bygga världens mest klimatsmarta destilleri.
2011 stod vårt Gravitationsdestilleri äntligen färdigt. Det är en 35 meter hög byggnad där framställningsprocessen utförs med hjälp av tyngdkraften. Destilleriet är ritad av arkitektbyrån TEA och målet har varit att ge byggnaden en helt egen karaktär som förmedlar Mackmyras signum: lekfullhet, sinnlighet och kvalitativ produktion.
MACKMYRA BAR & BISTRO, där hittar du whiskyinspirerad mat i en avslappnad miljö. Boka bord på 026-54 18 80 eller via kundservice@mackmyra.se. Lunch från kl 11
WHISKYPROVNINGAR, vi erbjuder vi en rad spännande provningar under året.
PROVNINGAR & TURER, olika typer av whiskyprovningar i Mackmyra Whiskyby. I samband med provningarna finns möjligheten att följa med på Mackmyra Destilleritur, som bokas separat, eller att prova fler whiskys i baren samt äta en matbit i vår whiskyrestaurang.
ÖPPETTIDER: se hemsidan
Mackmyra Svensk Whisky AB
Tel 026-54 18 80
Kolonnvägen 2, 802 67 Gävle
http://www.mackmyra.se

Visa:

Mackmyra Svensk Whiskys senaste material

MACKMYRADAGEN 2018 – GÄVLE I RÖK!

MACKMYRADAGEN 2018 – GÄVLE I RÖK!

(Artikel) Publicerad 2/5, 2018 kl. 14:41

Den andra 2 juni bjuder Mackmyra in till årets stora mat och dryckesfest i Mackmyra Whiskyby. Internationella gäster, svenska whiskyentusiaster, gävlebor och li...

Vad vill du läsa?

Publicera

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng