Industriprofil

Roland Hjelte

Att profilera sitt företag och sina anställda är att ge en tydlig och samlad bild av sig själva – att lyfta fram det vi vill bli förknippade med. Vi värderas och synas av både kunder och anställda vid varje tillfälle. Med en tydlig profil skapar man en igenkänning och ger ett seriöst intryck. Genom att ha en enhetlig profil skapas också en vi-känsla. För att visa den egna profilen måste man ha identitetsbärare. Det kan till exempel vara en t-shirt, en jacka eller olika arbetskläder.

Och kanske viktigast av allt – att profilen innehåller samma grundbudskap i olika sammanhang. Allt detta kan vi hjälpa er med. Vare sig det gäller kick-off, arbetsplatsen, give-aways eller till mässan, har vi något att erbjuda er. Välkommen till vår butik och utställning på Förrådsgatan 11 i Gävle, så ska vi visa hur ni kan få en tydligare profil.

För mer info se http://www.industriprofil.net

Visa:

Industriprofils senaste material

Håll värmen i höst!

Håll värmen i höst!

(Artikel) Publicerad 5/6, 2018 kl. 11:08

Mössor är nog inte det första du tänker på i sommarvärmen, men det är hög tid att beställa snygga och varma profilmössor inför hösten.

HEJA SVERIGE!

HEJA SVERIGE!

(Artikel) Publicerad 15/5, 2018 kl. 13:55

Fotbolls VM i Ryssland kommer allt närmare.

Hållbart och miljömärkt

Hållbart och miljömärkt

(Artikel) Publicerad 23/4, 2018 kl. 15:07

Minska företagets miljöpåverkan genom att använda profilplagg som tillverkats med hänsyn till människa och miljö Just nu erbjuder vi er 20% rabatt på miljömärk...

Jubileumsfirande på Industriprofil

Jubileumsfirande på Industriprofil

(Artikel) Publicerad 18/4, 2018 kl. 14:53

Vi på Industriprofil har haft några spännande och roliga dagar tillsammans med våra leverantörer och kunder när vi haft öppet hus med invigning av vårt nya show...

Stor REA i Arne Blom-huset!

Stor REA i Arne Blom-huset!

(Artikel) Publicerad 7/6, 2017 kl. 13:37

Hjälp oss tömma lagren nu när Industriprofil och Arne Blom går samman.

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng