Årsmötet 2017

Villaägarna - dags för årsmöte

1/3, 2018 kl. 14:20

Villaägarnas Riksförbund arbetar för bättre villkor för Sveriges alla småhusägare, villor, radhus, fritidshus mm. Förbundet har cirka 325.000 medlemmar och 250 lokalföreningar. I Gästrikland finns 5 lokalföreningar och störst är Villaägarna Nedre Dalälven (VND) med drygt 5.000 medlemmar. De har årsmöte den 10 april kl 18.30 i Furusalen på Silvanum.

  • Ordförande Stig Wahlbäck

- Både medlemmar och icke medlemmar är välkomna, säger Stig Wahlbäck, ordförande för VND. Den som inte är medlem kan bli det i samband med årsmötet.
På årsmötet blir det också information om något aktuellt för husägare, i skrivande stund är ämnet inte klart.
– Vi säljer också lotter och prisbordet brukar vara rejält tilltaget eftersom de företag som vi har avtal med är väldigt generösa, säger Stig Wahlbäck. På årsmötet väljs naturligtvis styrelse med mera, men det blir också tillfälle att ta upp aktuella frågeställningar.
Villaägarna är också på tårna när det gäller att påverka regelverket. De har också ett nätverk av olika experter som kan ge råd i både juridiska och byggtekniska frågor.
– Vi hjälper medlemmarna med både stort och smått, från rådgivning till att bistå dem om de råkat ut för lurendrejare, säger Stig Wahlbäck, ordförande för VND. Vi arbetar också för att medlemmarna ska ha justa villkor när det gäller skatter, avgifter mm.
Anmälan till årsmötet:
Info & anmälan: 073-820 00 85 ● kansli.vnd@villaand.se
Via http://gestrikemagasinet.se/events/view/villaagarna-arsmote-och-info-for-husagare1

Villaägarna Nedre Dalälven

Villaägarna Nedre Dalälven

Medlem sedan 2015-03-04

I mer än 60 år har Villaägarna på olika sätt arbetat för att hjälpa våra medlemmar i vardagen som husägare. Det tänker vi fortsätta med!
Att äga... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng