Det danska författarparet Anni & Carsten Sennov skriver och lever tillsammans som ett spiritmates-par. Tillsammans har de skrivit mer än 20-tal böcker som översatts på ett flertal språk, såsom senast japanska. Den 8 December kommer de till Gävle o

Unik bok-release i kärlekens tecken ♥

19/10, 2018 kl. 07:43

Träffa det danska författarparet Anni & Carsten Sennov som gör det unika och släpper hela sex böcker vid ett och samma tillfälle, alla på svenska.

Den stora releasen innefattar dels de fem första böckerna i
”Energy-Self Defense” serien
och boken
"SPIRIT MATES – Hitta din soul mate 2.0 – din andedual och ultimata kärlekspartner".

Detta äger rum i Gävle lördag den 8:e december med mingel, några kortare föreläsningar och presentationer och såklart boksignering av böckerna med författarparet.

De fem böckerna i Energy-Defense serien, ger läsaren verktyg för att ta hand om, beskydda och förvara den egna personliga energin släpps nu äntligen på svenska.

Boken ”SPIRIT MATES - Hitta din soulmate 2.0 - din andedual och ultimata kärlekspartner” är en unik bok i sitt slag, den handlar om kärlek, relationer och hur det är att leva med sin ultimata kärlekspartner. Boken varvas med författarnas beskrivningar och förklaringar samt ett antal andedual-par som genuint, ärligt och äkta berättar om sin kärlek till varandra.
”Det är äkta, vackert och mycket berörande” blev en av de första kommentarerna om texterna.

Det danska författarparet Anni & Carsten Sennov skriver, arbetar och lever tillsammans som ett spiritmates-par. Tillsammans har de skrivit mer än 30-talet böcker som översatts på ett flertal (danska, norska, svenska, finska, estniska, ryska, tjeckiska, franska, engelska) språk och senast japanska.

Den 8 december kommer de till Gävle och den mycket fina anläggningen på övervåningen på centralstationen i Gävle, nämligen Gävle Centralkonferens för att där presentera de sex böcker som släpps samtidigt till den Svenska marknaden.

Tillsammans skriver paret Anni & Carsten Sennov och ger ut böcker i förlaget Good Adventures Publishing samt driver coachning- och konsultfirman SennovPartners, där hon vägleder klienter i personlig utveckling, energier och medvetande.

Vad händer under eventet?

Anni & Carsten Sennov föreläser och presenterar bokserien Energy Self-Defense.
Tid ca. 45 minuter

En presentation om SPIRIT MATES, Andedualer och om boken kommer hållas av författarna.
Tid ca. 30 minuter

Ett av paren som varit delaktiga och skrivit om sin kärlekshistoria kommer även de att berätta om sig själva och sina upplevelser.
Tid ca. 30 minuter

Vi kommer hålla till på Gävle Centralkonferens som är en vacker våning ovanpå Centralstationen i Gävle. Du tar dig med andra ord enkelt hit via tåg eller buss. Kommer du med bil finns det i närheten bra parkeringsmöjligheter.

Det bjuds på glögg [alkoholfri] samt pepparkakor.
Café-delen kommer vara öppen under Release-partyt där det finns möjlighet att köpa dryck samt enklare förtäring.

Vill du också vara med och delta denna unika dag?

Se uppgifter i Gästrikemagasinets kalender för bokningsuppgifter.

Följ gärna Anni Sennov - Author Profile på FaceBook för uppdateringar.

Annelie Boström

Annelie Boström

Balansbutiken - Universell Balans

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2016-03-01

Behandlingar och produkter som ger kraft och energi att förändra.

Ett helhetstänkande mellan kropp och sinne och själ/ande, (body, mind & spi... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng