Lisa Eklund och Annelie Boström tar emot sina klienter på Sörbygatan 74. Där Balansbutiken, Universell Balans och Kroppensfrihet finns under samma tak.

Tre terapeuter som samarbetar med balans och balanserande behandlingar.

12/9, 2016 kl. 08:31

Lagom till ettårsjubileet av Balansbutiken/Universell Balans på Sörbygatan 74 i Gävle, så utökas även utbudet av behandlingar. Ytterligare två terapeuter, förutom Annelie Boström som framförallt brinner för och jobbar med behandlingsformen AuraTransformation™, kommer Lisa Eklund och Amanda Aaro att finnas tillgängliga på plats.
"Det känns väldigt roligt att kunskaper förenas och lokalen utnyttjas, säger Annelie. När jag har butiken öppen så används behandlingsrummet av Lisa eller Amanda istället för att stå tomt, vilket är bra för oss alla"

Lisa Eklund kommer närmast från Jokkmokk och erbjuder Svensk klassisk massage, Regndroppsmassage samt AuraTransformationer och Balanseringar. Hon har arbetat med behandlingar i sitt företag Kroppens Frihet de senaste 10 åren.

Amanda Aaro leder Frigörandedans-kurser, Somatics-kurser samt utbildar sig till Somatics terapeut och tar emot elevklienter hos oss.

Somatics: är en mjuk och effektiv neuromuskulär behandlings- och rörelseform. Med långsamma och medvetna rörelser i kombination med andningen skapar den en förbättrad rörelseförmåga och på så sätt även smärtlindring och läkning.

Regndroppsmassage: är en mjuk men kraftfull form av aromaterapi med eteriska oljor som dessutom har effektiva terapeutiska effekter i kroppen.

AuraTransformation™: är en energiboost för både kropp och sinne som ger ett kraftigare energiskydd i och runt kroppen. Det innebär bland annat att klienten efter en AT kan behålla sin energi på ett effektivare sätt.

Balansering: är en fysisk healing med balansenergi. För att komma på en Balanseringssession behöver du genomgått en AT eller vara född -95 eller senare.http://www.universellbalans.se
http://www.balansbutiken.se
http://www.kroppensfrihet.se

Annelie Boström

Annelie Boström

Balansbutiken - Universell Balans

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2016-03-01

Behandlingar och produkter som ger kraft och energi att förändra.

Ett helhetstänkande mellan kropp och sinne och själ/ande, (body, mind & spi... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng