Lisa Eklund kommer närmast från Jokkmokk och erbjuder Svensk klassisk massage, Regndroppsmassage samt AuraTransformationer och Balanseringar. Hon har arbetat med behandlingar i sitt företag Kroppens Frihet de senaste 10 åren.

Amanda Aaro leder Frigörandedans-kurser, Somatics-kurser samt utbildar sig till Somatics terapeut och tar emot elevklienter hos oss.

Somatics: är en mjuk och effektiv neuromuskulär behandlings- och rörelseform. Med långsamma och medvetna rörelser i kombination med andningen skapar den en förbättrad rörelseförmåga och på så sätt även smärtlindring och läkning.

Regndroppsmassage: är en mjuk men kraftfull form av aromaterapi med eteriska oljor som dessutom har effektiva terapeutiska effekter i kroppen.

AuraTransformation™: är en energiboost för både kropp och sinne som ger ett kraftigare energiskydd i och runt kroppen. Det innebär bland annat att klienten efter en AT kan behålla sin energi på ett effektivare sätt.

Balansering: är en fysisk healing med balansenergi. För att komma på en Balanseringssession behöver du genomgått en AT eller vara född -95 eller senare.



http://www.universellbalans.se
http://www.balansbutiken.se
http://www.kroppensfrihet.se