Läxhjälpsföretaget Allakando hjälper tusentals elever varje år med att välja ut och matcha dem med en personlig studiecoach. Man får en person som ser till att motivera och lär ut värdefulla studietekniker. Läs mer här om Allakando läxhjälp.

Man får en personligt utvald studiecoach

För att läxhjälpen ska bli så bra som möjligt är det dels viktigt att studiecoachen har goda kunskaper i de ämnet eller ämnen man behöver hjälp med. Men det är minst lika viktigt att man har en god personkemi och känner sig bekväm med sin studiecoach. Därmed så satsar Allakando på att alltid välja ut en personlig privatlärare för varje elev.

Man kan säga att eleverna får en skräddarsydd privatlärare i läxhjälp med Allakando. När vi matchar en elev och lärare så utgår vi alltid ifrån elevens önskemål och krav. T.ex kan en elev vilja ha en person som är väldigt energisk. Med utbildningsspecialisternas erfarenheter och elevernas preferenser så görs en matchning. Bra att veta om är att varje lärare är noggrant utvald och har fått gå utbildningar för att kunna ge så bra hjälp som möjligt. Alla får också lära sig om Allakando pedagogiken som genomsyras i allt de lär ut — vilket är att alla kan mer än de tror.

Man kan välja mellan fysisk och digital läxhjälp

För att man ska kunna få studiehjälp på ett sätt som passar en själv kan man välja mellan två olika alternativ. Man kan välja att få fysisk läxhjälp där man kan träffa sin utvalda studiecoach på stadsbiblioteket eller så kommer han eller hon kommer hem till en. Andra alternativet är online läxhjälp som är ett lika välutvecklat koncept och som många väljer. Med online så öppnar man upp möjligheten till att kanske få en ännu bättre matchning. Dessutom så kan det vara ett bra alternativ idag att fokusera på online i samband med pandemin.

Läxhjälp i Stockholm sträcker sig långt

Man ska kunna få läxhjälp oavsett vart man bor. Man kan bo i exempelvis centrala Stockholm eller i närliggande orter och få privat läxhjälp. Fördelen med Allakando är att det finns tusentals anställda studiecoacher, och flest finns det i just storstäderna. Det gör att det finns en stor chans att vi kan hitta en riktigt duktig studiecoach som bor nära. Här kan du läsa mer om läxhjälp Stockholm.

Läxhjälp finns för alla åldrar och skolämnen

Det kan variera stort i vad för ämnen elever behöver hjälp med och på vilken studienivå de studerar. Allakando har därmed privat läxhjälp för alla ämnen och för alla åldrar. Man kan alltså gå i grundskolan, gymnasiet, universitet eller högskola och få studiehjälp. Många elever vill gärna ha mattehjälp och då kan de få en privat och personligt utvald mattelärare via oss. Det finns då även lärare som kan undervisa i språk, matte, fysik, kemi, psykologi, juridik mm. Vi hjälper till med alla steg, det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss.