Ewa Röjestål och Annelie Boström är nöjda efter åter ett lyckat föredrag, som de valt att namnge "Trött på att vara trött" i Balansbutiken.

Publiken fick ny energi av föredraget "Trött på att vara trött"

13/6, 2018 kl. 14:58

En entusiastisk grupp kom och lyssnade på det senaste föredraget på Balansbutiken, om att vara ”Trött på att vara trött”.

De två kollegorna Annelie Boström och Ewa Röjestål berättar ärligt och tryggt om sina egna upplevelser av trötthet. Hur deras liv sett ut, hur deras vägar möttes och om sina vägar i livet. De delar med sig av vad de själva upplevt hjälpt dem, för att inte längre vara kroniskt trötta.

Nu tar de sommaruppehåll med de populära föredragen, men höstens föredragsdatum är redan inbokade.
- Och det går även att specialboka oss om ni redan är en intresserad grupp om minst 5 personer, säger Annelie Boström och Ewa Röjestål.

De arbetar båda två med hälsa för hela människan och för att få balans i livet och hjälper därigenom fler att må bättre i vardagen.

Ewa Röjestål jobbade tidigare som journalist. Det var ett spännande jobb som gav massor av adrenalinkickar, men i det långa loppet dränerade det henne på energi. Och för 20 år sedan vändes hela livet upp och ner vid en nära döden-upplevelse. Hon fick en annan syn på livet och hur vi människor lever i vardagen – vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt. Hon gjorde en helomvändning i sin yrkeskarriär och sa upp mig från jobbet som journalist och utbildade sig inom komplementärmedicin och andlighet. Nu för tiden behåller hon sin egen energi och jobbar heltid med att erbjuda behandlingar som ger kraft och energi.

Annelie Boström fick sin första reumatiska sjukdom när hon var i 20-års åldern. Värken i kroppen tilltog allt eftersom och för sju år sedan, efter en livskris i familjen så gick hon ”in i väggen”. Sjukvården ansåg läget hopplöst, och att det vettigaste för henne skulle vara att finna sig i ett liv med smärta, fibromyalgi, extrem trötthet och utan möjlighet till ett fungerande yrkesliv. Men Annelie lyssnade inte på sjukvården – hon gick sin egen väg. Idag är hon tillbaka som företagare och lever nu ett smärtfritt och glädjerikt liv.

Mer om Annelie hittar du på
http://www.universellbalans.se

Mer om Ewa hittar du på
http://www.helhetspraktiken.se

Annelie Boström

Annelie Boström

Balansbutiken - Universell Balans

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2016-03-01

Behandlingar och produkter som ger kraft och energi att förändra.

Ett helhetstänkande mellan kropp och sinne och själ/ande, (body, mind & spi... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng