Oslättfors Dramatörer när det är föreställning. Fr v: Thomas Ek (Ivar), Jonas Halenius (Göte), Mikael Lundgren (Sten), Johan Ringberg (direktör och polis), Joachim Hägglund (Jonas), Marlene Holmqvist (Anna), Mirjam Halenius (Signe), Linda Berving

Premiär för Oslättfors nya fars efter midsommar

7/6, 2018 kl. 15:54

Oslättfors Dramatörer har i många år förgyllt tillvaron för alla som gilla farser och bygdespel. Efter ett års uppehåll är dags igen för skrattfest på Gammelgården i Lund, Valbo. Farsen heter "Där fick du!" och är skriven av ett av Falkenbergs starkaste kort i branschen, Krister Classon. Premiär den 21 juli klockan 15 på Lunds Gammelgård i Valbo.
Vi frågade Mirjam Halenius, ordförande och producent i Oslättfors Dramatörer, hur läget är inför premiären.

  • Oslättfors Dramatörer privat
  • Oslättfors Dramatörer på Lunds Gammelgård

– Vi har legat i och tränat och det har gått så bra som vi hade hoppats, säger Miriam.
Provning av kläder och planering för att publiken ska må bra och trivas samt ordna med parkering, fika i pausen, koll av hörselslinga, bygge av läktare med handikappramp och allt annat som ska knytas ihop till premiären den 21/7.
– Det är mycket att stå i, säger Mirjam Halenius. Men vi har så otroligt roligt att det går som en dans!
I år medverkar följande gäng: Thomas Ek (Ivar), Jonas Halenius (Göte), Mikael Lundgren (Sten), Johan Ringberg (direktör och polis), Joachim Hägglund (Jonas), Marlene Holmqvist (Anna) och Mirjam Halenius (Signe). De har hjälp av Linda Berving (regi) och Linus Wallberg (ljud och ljustekniker)
Biljettpris är 150 kr men för barn under 13 år är det gratis. Specialpriser för gruppbeställningar på 10 eller fler.
Så vad väntar du på? Ring och boka biljetter så att du får koma på skrattfest!

Mirjam Halenius

Mirjam Halenius

Oslättfors Dramatörer

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2014-03-05

Oslättfors Dramatörer startade 1991 i samband med att byborna ordnade en kurs för att få veta mer om ortens historia. Den första föreställningen ... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng