Oslättfors Dramatörer gör succé på Lunds Gammelgård

24/7, 2018 kl. 00:03

I år spelar Oslättfors Dramatörer farsen "Där fick du!" och som är skriven av ett av Falkenbergs starkaste kort i branschen, Krister Classon. Premiär var den 21 juli klockan 15 på Lunds Gammelgård i Valbo. Publiken bjöds på en riktig skrattfest och det var full fart i båda akterna. I pausen passade både publik och åskådare på att fika i det fina vädret.

Mirjam Halenius, ordförande och producent i Oslättfors Dramatörer, var väldigt nöjd efter föreställningen. Alla skådespelare gjorde ett fantastiskt jobb och gav verkligen karaktär åt sina rollfigurer. Många gånger kan sådana här föreställningar få en svacka men den här föreställningen har högt tempo hela tiden och publiken fick verkligen valuta för pengarna!
Det är det här gänget som ser till att publiken mår bra: Thomas Ek (Ivar), Jonas Halenius (Göte), Mikael Lundgren (Sten), Johan Ringberg (direktör och polis), Joachim Hägglund (Jonas), Marlene Holmqvist (Anna) och Mirjam Halenius (Signe). Linda Berving har regisserat och Linus Wallberg är ljud- och ljustekniker.
Spelschema:
Kvällsföreställningar kl 19 den ti 24/7, on 25/7, to 26/7 och fr 27/7
Helgföreställningar kl 13 och 17 den lö 28/7 och sö 29/7
Biljettpris är 150 kr men för barn under 13 år är det gratis. Specialpriser för gruppbeställningar på 10 eller fler.
Så vad väntar du på? Ring och boka biljetter på 026-19 74 79 så att du får komma på skrattfesten!

Mirjam Halenius

Mirjam Halenius

Oslättfors Dramatörer

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2014-03-05

Oslättfors Dramatörer startade 1991 i samband med att byborna ordnade en kurs för att få veta mer om ortens historia. Den första föreställningen ... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng