Ann-Sofie Drougge som driver salongen har nu ägt den i ett drygt halvår. Hon har jobbat ensam under den tiden och välkomnar nu sina nya kollegor.

Hon säger att det är svårt att hitta frisörer som vill samarbeta som en enhet utåt samtidigt som de är egna företagare och hyr sina stolar.

Men kan man komma överens och diskutera utifrån olika behov så går det att lösa. Det känns mycket bra med dessa nya tillskott till salongen.

Den första som flyttar in är Angelica Hadin som närmast kommer från Funky Hair men har gjort en kort avstickare till Göteborg. Angelica är utbildad på frisörprogrammet i Uppsala. Förutom alla självklara frisöruppgifter så gör Angelica även hårförlängningar samt förlänger ögonfransar och gör make-up. Hon är också examinator för gesällbrev samt att hon förra året blev finalist i Goldwells trendzoom-tävling (en tävling i hårfärg) och fick representera Goldwell Sverige i finalen i Spanien.

Nästa nykomling till Hairhouse är Charlotte Sundqvist som är en välremiterad frisör med lång erfarenhet i branschen. Charlotte har arbetat som frisör under 38 år på några olika salonger i Gävle varav 25 år som egen företagare. Hon har själv varit ägare av Salongen Shape som hon sålde för fyra år sedan och har sen dess hyrt sin egen stol där.

Alla frisörer på Hairhouse har en godkänd examen, och det är ett självklart måste tycker Ann-Sofie Drougge som äger salongen. Ann-Sofie kommer närmast från välkända Björn Axén i Stockholm, som både har skola och flera salonger.

I nuläget har vi bara en plats kvar på Hairhouse och hon hoppas fylla den stolen så snart som möjligt med någon kreativ frisör med framåtanda och kundfocus.

Nyhet för året är att vi börjat med hårspa till våra kunder. Det är en stunds avkoppling med tvätt, massage, intensivbehandling samt en proffesionell styling. Det kan man även boka en kväll om man är ett gäng som vill göra något mysigt ihop. I de abonnerade kvällarna ingår även något tilltugg samt dryck till alla deltagare.