Magnus Carlsson till Bollnäs med sin humorshow Bög In Box

1/9, 2018 kl. 13:45

På fredag, under Bollnäs Pride, är det dags för föreställningen Bög In Box med artisten Magnus Carlsson (från SVT’s Gift vid första ögonkastet i våras), på Scandic Bollnäs. Det är en berusande humorshow om den desperata jakten på kärlek. Med hjälp av musik, imitationer och komik försöker Magnus få svar på dessa frågor när han skärskådar dejtingdjungeln och homonormen på ett uppfriskande sätt.

Hur ska man kunna hitta den stora kärleken på cyberspace eller via appar? Måste man gå ut på krogen eller är det så att den enda utvägen att hitta någon är att gifta sig i TV? Måste det vara en politisk handling att hålla sin älskade i handen? Och vad är det egentligen vi längtar efter?

- Bög In Box är ett drömprojekt som går i uppfyllelse som varvar sång, komik,
standup, imitationer och en hel del improvisation. Publiken kommer inte gå säker och det är också det som gör föreställningen levande. Den ska vara en betraktelse av den gayvärld och dejtingdjungel som jag och många andra lever i, säger Magnus.

Magnus blev omåttligt populär efter att ha varit en av deltagarna i SVT's Gift vid första ögonkastet under våren. Han har medverkat i en rad musikaler, shower och komedier runt om i landet. På senare år har han varit konferencier vid flera Pridefestivaler i bland annat Malmö och Köpenhamn och där varvat sång, komik och inte minst imitationer av kända svenska kvinnor. Nu tar han med sig all denna erfarenhet ut på turné, producerat av Act & Art i samarbete med Medborgarskolan.

Scandic Bollnäs bjuder in till en HBTQ-AW från 16.30. En halvtimme senare, 17.00, börjar Bög In Box. Föreställningen pågår i cirka 1 timme och 20 minuter.

Föreställningsinformation
Tid: Fredag 7 september klockan 17.00
Plats: Scandic Bollnäs, Stenbomsgatan 8, Bollnäs
Biljetter: Fri entré

Magnus Carlsson

Magnus Carlsson

Act & Art Sweden AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2017-06-19

Act & Art är ett modernt och kvalitativt bolag inom upplevelseindustrin i Gävle. Vi producerar företagsshower, musikalworkshops och överraskande ... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng