Nils Bengtsson blir ansvarig för IMANT's nya kontor i Avesta.

IMANT Engineering har öppnat ett nytt kontor i Avesta.

9/11, 2017 kl. 13:20

Ingenjörsföretaget IMANT Engineering, som har sin bas och säte i Gävle, har utökat verksamheten. Förra månaden slog de upp dörrarna till det nya kontoret i Avesta. Ansvarig för kontoret är Nils Bengtsson.

För en tid sedan utökade IMANT Engineering sin verksamhet med ett nytt kontor i Avesta. Nils Bengtsson kommer att ha det huvudsakliga ansvaret för kontoret, något han ser mycket fram emot.
- Det känns fantastiskt inspirerande och roligt att åta sig detta uppdrag. Jag känner en stolthet att ingå i IMANT Engineerings framtidsplaner, säger Nils.

Nils har en maskiningenjörsutbildning i ryggen och har tidigare arbetat som teamledare, platschef, projektledare och mekanisk konstruktör inom framförallt stål och gruvindustrin. Nu är han redo för sitt nya uppdrag som ansvarig för IMANT Engineering:s Avestakontor.
- Det är en härlig utmaning att vara med från start och bygga upp en avdelning från grunden. Avesta, som verkligen är på frammarsch, känns som helt rätt plats att vara på, med många potentiella kunder i närområdet. Vi har en spännande och rolig tid framför oss, säger Nils.

IMANT har sedan tidigare sin bas och säte i Gävle. Stefan Larsson, en av företagets grundare är mycket nöjd med framgångarna, och ser ljust på framtiden.
- Det är otroligt kul att se hur företaget utvecklas, och det ska bli spännande att följa Avestakontorets utveckling, säger Stefan.

Om IMANT Engineering

Genom att alltid bidra med rätt kompetens och erfarenhet och med ett strukturerat arbetsförfarande säkerställer vi att uppdraget utförs kvalitativt, väl dokumenterat och med fokus på resultatet. Våra ingenjörer säkerställer kvaliteten på resultatet och vi är vana vid att lösa komplexa problem genom alla faser av projekten - från förstudie och upphandling till genomförande och överlämnande.
Vi tar personligt ansvar, inte bara för uppdraget utan för tekniken, resultatet och verksamheten.

Fokus är på att skapa en väl fungerande projektorganisation med våra tre värdeord som hörnstenar:
Visdom, Erfarenhet och Drivkraft.

Genom en hög social kompetens och ett öppet sinne skapar vi en projektgrupp som är engagerad och arbetar mot ett gemensamt mål tillsammans med våra uppdragsgivare. Som en bonus har vi roligt när vi gör det.

IMANT Engineering erbjuder konsulter med dessa kompetenser:

• Projektledare
• Konstruktionsledare, ledande ingenjörer och ledande designers inom:
- Mekanik
- El
- Automation / IT
- Process / media
• CE-specialister (färdiga arbetspaket)
• Audit-specialister (färdiga arbetspaket)
• Task force-specialister (färdiga arbetspaket)
• Drifttagning / igångkörningsledare
• Installationsledare
• Specialister inom teknisk information och dokumentation

För mer information se:
http://imantengineering.se

Kontakt:
Stefan Larsson
+46 70 780 00 02
stefan.larsson@imant.se

Besöksadress: Nobelvägen 2
Box 975
S-801 33 Gävle, Sweden

Denna artikel är publicerad på Gestrike Magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Imant Engineering

Imant Engineering

Medlem sedan 2017-10-19

Om IMANT Engineering

Genom att alltid bidra med rätt kompetens och erfarenhet och med ett strukturerat arbetsförfarande säkerställer vi att up... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng