I nästa steg bistår vi med upphandling i syfte att säkerställa att ni har rätt omfattning i rätt försäkringsbolag till rätt kostnad. Vi erbjuder våra kunder trygghet både idag och i framtiden. Oavsett om det gäller ett enmansbolag, företag/organisation med flera hundra medarbetare så har man hos oss alltid nära till en kontakt oavsett vilken försäkringsfråga det gäller. Kontakta oss redan idag för att boka in ett möte för diskussion kring just er situation!

Söderberg & Partners ger råd avseende försäkringar från ett eller flera försäkringsföretag. Vi gör en noggrann analys av ett flertal försäkringsavtal och försäkringsprodukter för att våra kunder ska få en optimal försäkringslösning som tillgodoser kundens behov och önskemål. Söderberg & Partners Insurance Consulting AB står under tillsyn av Finansinspektionen (FI) vilken är den myndighet som övervakar företagen på finansmarknaden.

För mer information se: https://www.soderbergpartners.se/ eller 026-143030, bjorn.tullbrink@soderbergpartners.se.

Bildtext: Bakre raden från vänster: Mikael Strandberg, Fredrik Ståhlberg, Olof Nordström, Per Wåhlstedt och Alexander Eliasson.
Främre raden från vänster: Björn Tullbrink, Rose-Marie Johansson och Stefan Ehn.