Frukost

Gavle Central Konferens firade 2 år

13/3, 2018 kl. 17:12

För 2 år sedan fick Gavle Central Konferens, som ligger i Centralstationen i Gävle, ny ägare och för att fira detta bjöds in till frukost och föreläsning.

  • Intresserade åhörare under föreläsningen
  • Linda Dahlqvist
  • Susanne Dannberg
  • Stella Hildebrandt
  • Annastina Lundstedt

Närmare 30 personer kom för att äta god frukost, nätverka och lyssna på fotograf Linda Dahlqvist, som höll en föreläsning under temat ” "För entreprenörer som vill få ut mer av sin marknadsföring". Linda har en mångårig bakgrund som säljare och har nu drivit det egna företaget Linda Dahlqvist Photography i 2 år. Gästerna fick ta del av hur Linda själv lyckats med Instagram och fick även handfasta tips på hur man når ut med sitt varumärke i det sociala mediebruset.

- Fantastiskt att få äta frukost tillsammans med representanter från andra branscher. Inom 10 minuter hade jag träffat intressanta företagare som verkar i samma område som jag själv och bytt kontaktuppgifter. Kul!
Som nybliven företagare är det mycket att tänka på. Varumärke och marknadsföring är en del.
Lindas föreläsning passade mig bra. Mycket inspirerande, konkreta och användbara tips att ta med sig hem. Bara att sätta igång att jobba, säger Susanne Dannberg som nyligen startat upp företaget Destination Jädraås AB.

Efter föreläsningen tog många gäster chansen att se sig om i anläggningen och titta in i de 7 olika konferensrummen.

http://www.gavlecentralkonferens.se
https://www.facebook.com/gavlecentralkonferens/

Denna artikel är publicerad på Gestrike Magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Marknadsskaparna AB

Marknadsskaparna AB

Medlem sedan 2007-06-19

En glad och positiv kvinna mitt i livet som ser möjligheter i det mesta. Gillar nya utmaningar och uppdrag. Driver företaget Marknadsskaparna AB ... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng