Effectfull höstträff om digitalisering på CH

7/11, 2018 kl. 17:42

Onsdagen den 7 november träffades ett 50-tal medlemmar från affärsnätverket effect plus+ på Scandic CH i Gävle. Mötet var en uppföljning av årets effect+kryssning och temat var det högaktuella ämnet Digitalisering.

  • Före Kryssningen
  • Efter Kryssningen

Gästerna bjöds på en härlig Asien-insprerad tilltuggsbuffé i det inledande vimlet innan Karin Lundman från Scandic CH hälsade välkomna och berättade lite spännande nyheter om de blivande restaurationerna av det anrika hotellet som byggdes redan 1876.

Därefter gick Joe Formgren och samarbetespartnerna från kryssningen, MittMedia, Swedbank och Transtema/Area X tillsammans med medlemmarna igenom de nya kunskaperna som inhämtats om digitalisering. Det var bl.a. prisutdelningar och visning av tre prisbelönta tävlingsbidrag som filmades på kryssningen.
Det blev naturligtvis en hel del skratt och även den del nya insikter när det reflekterades runt temat Digitalisering.
Frågesporten på båten vanns utav Sanna Paugart Schöldström från Netbuss Stadsbussarna som ensam hade imponerande 12 rätt av 14 möjliga!
Dessutom redovisades de s.k. "ordmolnen" som gjordes om just digitalisering innan kryssningen och ett dygn senare med massor av nya kunskaper. Det slående var att innan resan var det "effektivisering" som de flesta kom att tänka på. Därmot inför hemresan så var det insikten om "Framtid, Utveckling och Möjligheter" som hade växt sig starkast.

Joe berättade också om effects nya plattform effectplus.se och den nya inriktningen av affärsnätverket inför 2019.
– Kostnaden för medlemsskap kommer att sänkas så radikalt så att i princip alla som är intresserade av att knyta kontakter och göra affärer med näringslivet i regionen skall kunna vara med.

Däremot kommer fokus nu vara att fortsätta utveckla plattformen till en komplett PR-maskin där medlemmarna kan marknadsföra sina nyheter, erbjudanden och evenemang i flera digitala kanaler samtidigt, med ett enda knapptryck liksom att samarbeta med flera aktörer.
– Vi kommer att stötta och uppmuntra medlemmars evenemang och knyter nu samarbeten med alla de som driver evenemang och vill ha ett samarbete med det här härliga nätverket i olika former. Dessutom söker vi samarbeten med övriga nätverk så att vi tillsammans kan göra största möjliga gemensamma nytta för regionen.

Den konstruktiva eftermiddagen avslutades med en gemensam afterwork.
Mer information och bilder kommer inom kort.

Placering grupparbeten avseende digital app:
1. Grupp 6, Föreningshjälpen, app för stöttning av föreningar.
2. Grupp 1, Planeringsassistenten, app för att få personal att må bättre, få ihop livspusslet.
3. Grupp 4, Rådgivningsappen, Rådgivning från t.ex advokat eller revisor live via en app.

Mer information se: https://effectplus.se

Inte medlem? Kostnadsfri registrering: https://effectplus.se/bli-medlem

Denna artikel är publicerad på Gestrike Magasinet via Yodo News.

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng