Enkla hemsidor - Introduktion till Yodo, Sveriges smartaste CMS

Vi på Precis Reklam publicerar våra kunders hemsidor med Yodo, ett lättanvänt webbpubliceringsverktyg som du kan skapa, publicera och administrera hemsidor med. Målsättningen är att erbjuda Sveriges bästa CMS och smartaste publiceringsplattform.
Genom ett enkelt gränssnitt har du möjlighet att snabbt och smidigt administrera er hemsida på ett mycket enkelt sätt. Innehållet publiceras och uppdateras separat utan risk att råka förändra grunddesignen.

Dessutom kan ni om ni så önskar bygga ut er hemsida till ett komplett verksamhetsstöd. Ni kan lägga till moduler som Nyhetsbrev och Display (digital signage) samt Intranät med CRM samt Forum.
Yodo publiceringssystem erbjuder även Webbshop och Affärssystem med Projekthantering samt konvertering så att systemet enkelt via API kan kopplas till moderna ekonomitjänster som t.ex. Fortnox.
Allt sköts via samma enkla gränssnitt och med Användarmodulen skapar ni olika behörigheter.

För mer information se: www.yodo.se
http://www.precisreklam.se

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Tillsammans utvecklar vi ert varumärke och er kommunikationsplan för att ni skall göra fler och bättre affärer. Vi har verktyg och metoder för ef... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer