Lars Molin, Lasse Molin AB

Lars Molin

JAG
- längd, vikt, ålder,civilstånd, yrke, titel det finns mycket att säga som ändå inte säger så mycket.
Jag vägs, mäts och sätts in i ett fack. Folk blir nöjda, dom vet var dom har mig, Men jag vet just inte vem jag är full ut, så hur ska då någon annan veta det! Liv är ständig utveckling, har man tur sker det i rätt riktning. Att man blir det man kan bli.
Från födseln tränas medvetandet till att vi ska orientera oss i världen runt omkring. Livet kan då lätt bli stelt och formellt. De egna känslorna och upplevelserna sorteras bort inför alla yttre intryck och sociala måsten. Det är lätt att bli något utan att vara någon. Att bli neurotisk som omgivningen Jag tror mig att ha gått igenom det och det var förfärligt. Med andra ord en enastående erfarenhet.
I min yrkeskarriär har jag arbetat och levt med människor. Brutit ner gamla dammiga hierarkiska strukturer och skapat andrum för människor att få växa. Verkligen att få växa. En underbar process att bevittna. När vi människor får chans att växa på våra arbetsplatser, växer även företagen. Jobb görs så oerhört mycket bättre när vi är dom vi kan vara och använder oss av alla våra förmågor.
Liv formas när vi törs leva utifrån kärnan i oss själva, utifrån det vi är.
Jag är ett bevis.
Okay då:
178cm, vågen är trasig
Född 1946, man
En rad oavslutade universitetsutbildningar.
Bjart (ja, det heter så där jag bor), gift (nja, registrerad i ett partnerskap heter det när det inte är alldeles på riktigt), fadderbarnspojkar i Benin, hund, katt, akvariefiskar och höns.
Företagare i det lilla och styrelseordförande in några organisationer.

Visa:

Lars Molins senaste material

Hur är läget, Lars Beckman – en månad före valet!

Hur är läget, Lars Beckman – en månad före valet!

(Artikel) Publicerad 20/8, 2010 kl. 11:59

Lars Beckman, regionchef för Svenskt Näringsliv Gävleborg, finns på tredje plats på Moderaternas riksdagslista. Om Moderaterna får några fler röster än i förra ...

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer