Om Gestrike Magasinet

Fyra gånger om året

Gestrike Magasinet innehåller information och erbjudanden från företag och är den största annonstidningen i Gävleborgs län med en upplaga på 54.000 exemplar. Magasinet delas ut gratis till alla hushåll i Gävle kommun inklusive Norrsundet, Hamrånge och Hedesunda. Se utgivningsdatum och manusstopp under "Annonsera".
Vi har några riktigt spännande nyheter inför 2021 som vi snart kommer att berätta mera om...

Flera kanaler

Förutom att Magasinet delas ut gratis till alla hushåll så kan man läsa tidningen i sin helhet som e-tidning liksom att artiklar, evenemang, erbjudanden och videos är kategoriserade och sökbara här på www.gestrikemagasinet.se.

Det mesta av det bästa i vår region

Innehållet är i huvudsak användargenererat då läsarna själva publicerar sitt material direkt på Gestrike Magasinets hemsida. Målsättningen att publicera "Det mesta av det bästa" från vår region, i mån av utrymme och läsvärde, som redaktionellt material i det tryckta magasinet. Övrigt material kommer i huvudsak från presstjänsten SvenskPress.se.

Annonsörer

Våra annonsörer riktar sig följdaktligen till målgruppen alla invånare genom distribution till alla hushåll liksom kostnadseffekiva banners på hemsidan. Annonspriserna är mycket fördelaktiga med tanke på magasinets stora upplaga, höga uppmärksamhetsvärde och långa livslängd. Med samarbetsavtal erhåller ni dessutom maximal rabatt. Ni kan välja mellan "Dubbel", "Trippel" eller samarbete på årsbasis.
 

Kontakt

Kontakta oss direkt på telefon 026-126 126 eller någon av våra representanter under "Kontakta oss" för mer information om ett konstruktivt och kostnadseffektivt kommunikationssamarbete.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer