Gestrike Magasinet större 2021

Vi på Gestrike Media arbetar ständigt för att vara regionens främsta alternativ när det gäller marknadsföring. Vi erbjuder maximalt kostnadseffektiva kampanjer i print och våra digitala kanaler. Dessutom reklambyråtjänster och allt som hör därtill för att era verksamheter ska utvecklas och få fler kunder genom ytterligare möjligheter att presentera nya produkter, tjänster och erbjudanden m.m.

Företagsbladet startades för nästan 30 år sedan och Gestrike Magasinet startade vi för 20 år sedan. Bägge magasinen har inneburit en sund lokal konkurrenssituation som utmanat dagstidningarnas monopol och tvingat dem att anpassa sin prisbild till en betydligt lägre nivå än tidigare.

Gemensamt samarbete
Förutsättningarna för att ”gratistidningar” ska fungera är att naturligtvis att annonserna täcker kostnaderna för produktion och distribution. Så det är verkligen ett gemensamt projekt där vi tillsammans ser till att nå era kunder och prospekt till så låg kostnad som möjligt i ett format och kvalitet som attraherar målgruppen maximalt. Dessutom fyller vi det tillsammans med redaktionellt innehåll från regionen för att intressera och inkludera så många läsare som överhuvud taget är möjligt.

Större format, upplaga och kampanjer
Nu behöver vi er hjälp och erbjuder därmed även en unik möjlighet. Vår ambition är nämligen att ge ut Gestrike Magasinet i större format och upplaga än tidigare under nästa år. Det blir i magasinskvalitet men i trimmat tabloidformat så att Gestrike Magasinet då blir i större format än Företagsbladet. Upplagan blir störst i regionen med en upplaga på 54.000 exemplar som distribueras till mer än 100.000 invånare. Genom detta erbjuds ni möjlighet till fyra riktigt årstidsanpassade kampanjer och erbjudanden inför löningshelger vår, midsommar, höst och julrusch.

Planerad utgivning 2021 (Manusstopp)
Vårnumret 21 mars (4 mars)
Sommarnumret 20 juni (3 juni)
Höstnumret 20 september (3 september)
Julnumret 22 november (5 november)

Medverkar i årets alla nummeroch få hela 40 % rabatt på ord. prislista vilket betyder:
Helsida 13.500:- (ord. 22.500:-)
1/2-sida 8.370:- (ord. 13.950:-)
1/4-del 4.770:- (ord. 7.950:-)
1/8-del 2.940:- (ord. 4.900:-)
1/16-del 1.950:- (3.250:-)

Medverka från start som samarbetspartner
Vi vill naturligtvis att även ni skall medverka från start.
Bokar ni er plats och därmed bidrar till att säkra utgivningen inför 2021 innan den 2020-12-31 så får ni ett personligt erbjudande som är om möjligt ännu bättre!
Med förhoppning om ett riktigt gott framtida kommunikativt samarbete!

Med vänlig hälsning, Joe Formgren
Ansvarig utgivare, 070-679 79 00
Direktmail >>
med kollegor >>

Fyller du i vårt formulär så kontaktar vi er när det passar dig >>
De senaste numren av e-magasinen finner ni längst upp till höger.

Gestrike magasinet större 2021

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer