Gestrike Magasinet: Manusstopp & Inbjudan till Jan Johansen på måndag!

Hej Gestrikevän

Då har vardagen rullat igång och vintern har kommit på riktigt. Men visst börjar det redan ljusna lite grannn när vi nu har en härlig vårsäsong framför oss? Vi vill också passa på att påminna dig om att i morgon fredag så är det manusstopp för januarinumret av Gestrike Magasinet som utkommer den 28/1.

Utgivningen sker i samarbete med Gävle Konserthus och ni som vill har då även möjlighet att få medverka både i Gestrike Magasinet och konserthusets vårprogram! Kontakta mig eller någon av mina kollegor så snart som möjligt om ni vill också vill medverka för bokning då ert material behövs senast måndag nästa vecka.

Dessutom vill vi passa på att påminna dig och att du och även gärna någon kollega är varmt välkomna på MusikFika med Jan Johansen i Templet nu på måndag. Vi på Gestrike Media bjuder tillsammans med Precis Reklam och effect plus+ in våra musikintresserade vänner och samarbetspartners på ett litet eftermiddagsmingel med Musikfika måndag den 15/1. Sedan får ni lyssna på en minikonsert med skönsjungande Jan Johansen accompanjerad av bl.a. Micke Finell och Ingemar Dunker på eftermiddagen. Information och anmälan på länken här

Jag bjuder både på kaffe och en kostnadsfri mediaplanering om ni vill diskutera möjligheterna till ett gott och framgångsrikt samarbete det kommande året - det gör mina kollegor också. Dessutom vill vi gärna passa på att ge er information om det nya Marknadsföringspaketet!

Bästa hälsningar & på glatt återseende och återhörande!

Joe Formgren :-)
med kollegor
070-679 79 00

www.gestrikemagasinet.se

PS. Torsdag den 1 februari håller jag och Nalle Rydstrand en kostnadfri miniutbildning i marknadsföring för er som vill lära er mer om lära er mer om nätverkande, reklam och PR och hur det hänger ihop. Mer information och anmälan på länken här. Varmt välkomna!

E-post: joe@formgren.com
www.facebook.com/gestrikemagasinet

Läs de senaste numren här:
http://www.gestrikemagasinet.se/pages/view/l-s-tidningen

SvenskPress.se

1

1

1

.

Hur vi kan öka tryggheten

Publicerat 5/1, 2018 kl. 15:56 av Lars Beckman

Nidingsdåd som bilbränder, överfall, stenkastning mot polis och räddningstjänst mm har även nått Gävle och skapat otrygghet. Den 3 januari besökte därför Lars Beckman, riksdagsledamot (M), tillsammans med Anders Jansson, ordförande i Moderaterna Gävle, och Birgittha Bjerkén, kommunfullmäktigeledamot (M), säkerhetsföretaget AVARN Security i Gävle för samtal och samråd om hur man kan öka tryggheten i Gävle kommun.

Läs hela artikeln »

Lars Beckman, Birgittha Bjerkén, Lars Göransson och Olof Wikblom, båda Avarn Security, samt Anders Jansson

David Norell-Hussein ny klubbdirektör i Gefle IF fotboll

Publicerat 10/1, 2018 kl. 17:50 av Marie B

Gefle IF fotboll presenterade idag sin nya klubbdirektör. Det är David Norell-Hussein, som har en gedigen bakgrund i Gefle IF fotboll där han spelat i så väl pojk- som juniorlag samt funnits med i A-truppen (2004). Hans yrkesbakgrund finns framförallt inom marknadsföring och sälj, både från idrottsvärlden och inom IT-branschen, där han visat på driv, organisationsförmåga och mycket goda resultat.

Läs hela artikeln »

Spårteknik Underhåll möte den 23 januari i Gävle

Publicerat 10/1, 2018 kl. 13:03 av SPÅRTEKNIK UNDERHÅLL

Information om projektet, frågor och svar. Under mötet kommer det att presenteras och diskuteras behoven för förbättringar av JVG-Underhållet, avseende
Arbetseffektivisering
Automation
Fjärrstyrning o.
Personsäkerhet.

Läs hela artikeln »

Forwards glider på båda fötterna med klubban i isen

Publicerat 5/1, 2018 kl. 21:06 av Niclas Carlson

NHL forwards glider enligt forskare på the Institute for Hockey Research in Calgary med båda fötterna och klubban nära isen 40 procent av istiden under match.

Läs hela artikeln »

SITAB och Byggkonstruktören i konstruktivt samarbete

Publicerat 20/12, 2017 kl. 15:55 av Emil Holmström

SITAB och Byggkonstruktören AB ingår ett nytt konstruktivt samarbete för att ta fram helhetslösningar för konstruktioner till byggprojekt med hög precision. Med gemensam erfarenhet och kunskap sedan 1989 utför de nu tillsammans hela projekt från konstruktion till tillverkning och montering.

Läs hela artikeln »

Stenna och Emil Holmström, SITAB ser fram emot ett gott och konstruktivt samarbete med Hasse Hemlin och Ismail Hajo, Byggkonstruktören.

Fartfyllt och roligt barnkalas hos Gokart Event Gävle

Publicerat 4/10, 2017 kl. 13:48 av Vladimir Pasero

Nu sänker vi priset på våra barnkalaspaket.
Boka årets häftigaste och mest fartfyllda kalas hos oss.

Läs mer »

Kalas

Ny hemsida på en vecka?

Publicerat 24/9, 2015 kl. 16:40 av Joe Formgren

Behöver ni, eller någon ni känner, en ny modern, responsiv och sökmotoroptimerad hemsida? Vi på Precis Reklam erbjuder Sveriges enklaste och mest lättanvända CMS (Content Management System) Yodo 3.0.

9 900:- exkl. moms
(Ord. pris: 12 500:-)

Läs mer »