Premiär familjesöndagar på Axmar Brygga

Datum: 3/12, 2023 Tid: 12:30

Julen är en tid för samhörighet och gemenskap och vad är då mer passande än att samlas kring ett härligt julbord med familjen. På Axmar Brygga förbereder man sig för att erbjuda något alldeles extra till årets julbord 2023 – ett skärgårdsjulbord utöver det vanliga, med ett alldeles speciellt erbjudande för familjer att njuta av till riktigt förmånliga priser under söndagarna i advent med premiär 3/12.

Axmar Brygga, känt för sin imponerande panoramautsikt över Östersjökustens orörda skärgård, har i över två decennier serverat traditionella julrätter i en stämningsfull 1800-talsmiljö. Inför årets julbord har de inte bara uppgraderat menyn med nya rätter, utan de har även gjort det med hjälp av den nya restaurangchefen, Johan Nellfors, som har en vision för att ta den kulinariska upplevelsen till nya höjder.
– Vi vill göra årets julbord på Axmar Brygga till något alldeles speciellt, säger Johan Nellfors. För att skapa minnesvärda stunder för våra gäster har vi utökat vårt trancheringsbord med oxfilé, dubbelmarinerad fläskfilé och viltkorv. Dessutom erbjuder vi ett 'Lilla Julbordet' på vardagar mellan 13.00 och 15.30 till ett mycket förmånligt pris.

Erbjudandet för familjen
Men det mest spännande, i alla fall för familjer med unga barn, är det nya konceptet "Familjesöndagar". Barn är hjärtligt välkomna att delta i julbordet och det är gratis för de små upp till 5 år. För barn i åldern 6 upp till 15 år kostar det endast 10 kronor per år. Detta ger familjer en fantastisk möjlighet att dela en magisk julupplevelse utan att spränga budgeten.

Barnbio och leksaker på loftet
På familjesöndagarna är det barnens dag på loftet i vår julmysiga festvåning. Barnbio på storbildaren i den julpyntade konferensvåningen och tillgång till godis och leksaker för de yngre. Som förälder kan ni njuta lite längre av måltiden i restaurangen och barnen roar sig tillsammans på egen hand.
Dock målsmans ansvar med tillsynen av de yngsta. Äldre syskon eller turas om i släkten så kan hela familjen njuta, var och en på sitt bästa sätt

Axmar Bryggas julbord är mycket mer än bara en måltid, det är en upplevelse som kommer att skapa minnen för livet. Kom och njut av den underbara julstämningen, den fantastiska maten och den vackra omgivningen tillsammans med dina nära och kära. Restaurangchef Johan Nellfors ser fram emot att få fira julen tillsammans med er på Axmar Brygga!

Nyheter Axmar Bryggas Julbord 2023:
• Klassiska Julbordet inkl. trancheringsbord, se nedan från 469:-.
• Utökat transcheringsbord med oxfilé, dubbelmarinerad fläskfilé och viltkorv.
• Lilla Julbordet, 13.00-15.30 ons-fre 349:-.
• Familjesöndagar, Gratis för barn upp till 5 år, 10:-/år för barn upp till 15 år.
• Ställplats för husbilsgäster som äter julbord, bokning via restaurang 99:- inkl. el.
• Vi fixar transporten! - Bussresor för större sällskap ToR.

Mer information om året julbord >>

Boka er julbordssittning direkt här >>

Johan Nellfors

Johan Nellfors

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer