Özz Nûjen och Måns Möller - Den osminkade sanningen

Datum: 24/11, 2019 Tid: 19:30 - 21:30 Plats: Gävle Konserthus, Gävle

Sveriges roligaste historielektion har nu blivit VÄRLDENS roligaste! Sveriges mest dynamiska och underhållande komiker-duo Özz Nûjen och Måns Möller bjuder med oss på en ny resa bakåt i tiden. Efter att närmare 80 000 personer vallfärdat till konserthus och teatrar genom vårt avlånga land för att skratta sig igenom "Sveriges Historia – den nakna sanningen" återkommer nu Özz Nûjen och Måns Möller med föreställningen "Världens historia – den osminkade sanningen"!

Välkomna till en 90-minuters standupshow där du kommer att både skratta läppen av dig och lära dig en hel del om mänsklighetens historia och kanske även lite om dig själv. Vi kommer att få se och höra både väntade och oväntade historier om oss och vår värld, till exempel varför det för första gången i världshistorien dör fler människor av fetma än av svält.
Med sin unika, smarta och populära humor och dialog som verktyg kommer Måns och Özz ta med publiken på en resa genom vår världshistoria.

Biljettpris:
Ordinarie: 460 kr
Student: 215 kr (uppvisande av studentleg vid insläpp)

Läs mer och boka biljett: http://www.gavlekonserthus.se/konserter/ozz-nujen-och-mans-mollervarldens-historia2/

Mikael Forsblom

Mikael Forsblom

Medlem sedan 2013-04-19

OM GÄVLE KONSERTHUS

Gävle Konserthus invigdes i januari 1998, på platsen där badhuset Strömbadet tidigare låg, och är ritat av arkitekten Bo K... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer