MIX: Vill du också bli en välmående högpresterare?

  • Bli en välmående högpresetrare med hjälp av Josefine Asklöf.
Datum: 25/11

Vill du också bli en välmående högpresterare? Josefine Asklöf ger alla besökare på MIX tre nycklar för att förbli välmående på vägen mot våra mål under nästa träff 25:e november.

Josefine Asklöf driver sitt egna företag som Prestationscoach och hjälper människor att prestera på topp i arbetet utan att behöva göra avkall på hälsa och livskvalitet. Med trippla universitetsexamen inom hälsa och ett brinnande intresse för mänskligt beteende och personlig utveckling är visionen att göra högpresterandet hållbart   – ”Det ska göra oss glada och ta oss till nya höjder, inte dra oss ned i ohälsa eller utbrändhet!”
 
I arbetet som prestationscoach har Josefine hjälpt bland annat VDar, chefer, advokater och säljare att prestera ännu bättre, samtidigt som de har kunnat lägga tid på annat i livet som är viktigt för dem.

Det utlovas tips, tankeställare och konkreta verktyg under föreläsningen!
OBS: Ny föreläsare på frukosten 25:e november
För dig som redan anmält dig till frukosten (tidigare med Ramia Salgo) kvarstår din anmälan med vanliga villkor.
Datum och tid: Fredag 25/11 - 07:00-09:00
Plats: Clarion Hotel Winn

Anmälan:
https://simplesignup.se/event/198575-kopia-av-mix-frukost-25e-november-ramia-salgo

Evenemanget är publicerad för foretagsbladet.se i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt skicka pressreleaser till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till presstjanst.se i samarbete med nyhetsbyrån svenskpress.se.

Svensk Presstjänst

Svensk Presstjänst

Medlem sedan 2017-02-15

Presstjänst - den svenska skrivbyrån
Presstjänst är en svensk skrivbyrå som formulerar, publicerar och distribuerar nyhetsuppdateringar samt skr... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer