Medel/ Avancerad Foxkiz Helgkurs i Gävle

Datum: 9/11, 2019 Tid: 10:00 - 15:00 Plats: Gävle, Gävle

Är du nyfiken och motiverad att ta din Fox till en ny nivå? Då ska du gå på FoxKiz! Kursen utgår från de mer moderna Foxstilarna, där figurer från den behagliga och sensuella pardansen Kizomba vävs in i Foxen.
Med detta har många av kursdeltagare upplevt att deras Fox tagits till en helt ny nivå, en dansstil som inspirerat många. Denna kurs vänder sig till dig som är van foxdansare som helst gått någon foxkurs innan.

Hela helgen kommer att hållas på en medel - avancerad nivå och kommer att genomsyras av Förar- & Följarteknik, Flow och Connection, med fokus på variationer med olika in- & utgångar.

Armanch och Jeanette är danspartners och håller kontinuerligt kurser under helger samt event med undervisning under vardagskvällar. De beskriver sitt sätt att undervisa tillsammans som strukturellt, där glädjen och passionen till dansen ligger i fokus. Deras mål är att erbjuda kursdeltagarna en ny tankebana i pardansens värld, som förhoppningsvis senare kommer till stor nytta på det sociala dansgolvet.

Armanch och Jeanette har ett harmoniskt sätt att undervisa på och vill förmedla att "Inget är rätt och inget är fel". De vill visa oss vägen till många nya dansupplevelser under en intensiv helg, så missa inte denna möjlighet till att delta i en helgkurs med dessa två underbara instruktörer!

Anmälan: http://www.dansvanner.se/kurser

Anders Hessel

Anders Hessel

Medlem sedan 2017-04-06

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer