Erika Baier & The Business

Datum: 19/2 Tid: 19:00 - 21:00 Plats: Gävle Konserthus, Gourmet Blå, Gävle

Erika Baier & The Business är landets kanske hårdast arbetande bluesband och numera även ett av de bästa. Under hundratals spelningar sedan debuten 2016 har bandet vässat sin liveshow till ett glödande spjut rakt in i publikens hjärta.

Erika Baier, sång
Ola Insulander, gitarr
Arman Sikiric, munspel
Patrik, Norrman bas
Michael, Johansson trummor

För Erika Baier och bandet är ett ”livegig” en gemensam angelägenhet för bandet och publiken. De vill ge från scenen och få tillbaka från golvet!
Erika är en fantastisk frontkvinna med en rå, bluesig röst och med en unik förmåga att knyta an till människor.
Bandet är ett tätt och svängigt band som med ett fett chicagomunspel, taggtrådsgitarr och tunga grooves. De levererar tillsammans en spännande repertoar av handplockade låtar du antagligen aldrig hört förut.
Detta gör Erika Baier & The Business till en av landets bästa bluesrelaterade ”liveakter”. Här är Erikas personliga hälsning till vår publik:
”Erika Baier & The Business ser fram att komma till Gävle den 19/2, och att göra en fin kväll tillsammans med er fina publik. Mötet med människor är den stora glädjen med att spela live för Erika och bandet, och det finns väl inget bättre sätt att nå varandra än genom musik?”

http://ebtb.se/

Pris: 275 kr Medlemmar GJC: 180 kr

Välkommen hälsar Gävle JazzClub

Linus Gunnarsson

Linus Gunnarsson

Medlem sedan 2013-09-22

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer