Digital föreläsning med Jan Bidner - Gamification

Datum: 23/4 Tid: 08:00

Gamification – hur kan du skapa engagemang med spelpsykologi?

Den 23:e april gästas MIX Marknadsföreningen i Gävleborg av ingen mindre än Jan Bidner! Du får chansen att lära dig mer om hur du kan använda spelpsykologi för att förbättra användarupplevelser och skapa engagemang hos våra användare och kunder.

Jan Bidner är UX-strateg, Gamificationexpert och processledare och driver egna bolaget Bidnerdonethat. Han hjälper företag och organisationer att tänka rätt kring strategier för att förbättra användarupplevelsen – ofta genom att betrakta kontexten genom ett speldesignfilter.

Hur kan man med hjälp av insikter i spelpsykologi och gamificationdesign engagera människor i deras kundresa och skapa lite bättre förutsättningar för motivation? Genom att göra saker roligare, mer meningsfulla och tydligare och med hjälp av regler, mål, feedback, utmaningar och meningsfulla val. Inte bara tävling och att vinna. Spel kan vara många saker!

Jan kommer att berätta mer om hur du kan utnyttja olika typer av ”spelupplägg” och dynamiker för att stödja t.ex. en lärkontext eller för att driva goda beteende och skapa lustfyllt användande.

Alla är varmt välkomna. Medlemmar i MIX Marknadsföreningen går gratis och gäster betalar 295 kr. Självklart fakturerar vi.

Anmälan via denna länk: (OBS!! Tänk på att anmäler er som Gäst) 

https://simplesignup.se/private_event/179177/28c8ebc5c3

Dagen innan föreläsning kommer anmälda få en Zoom-länk skickade till sig. 

MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
http://www.mixgavleborg.se

 

Annika Wiberg

Annika Wiberg

Nyföretagarcentrum Gästrikland Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Entreprenör med fokus på marknadsföring och kommunikation. Drivs av att få stötta andra företagare i utvecklingsa...

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer