Ola Andenius, Stig och Margareta Wahlbäck (Villaägarna) tillsammans med Benjamin Ramirez Givell och Mikael Andersson (Mäklarhuset)

Villaägarna på Bomässan

26/3, 2018 kl. 23:59

Villaägarna har varit med 8-10 gånger på Bomässan i Gästrikland och även på årets Bomässa, som ägde rum 23-25 mars på Göransson Arena i Sandviken. I montern bredvid Villaägarnas huserade Mäklarhuset, som nyligen tecknat avtal med Villaägarna som innebär förmånliga mäklartjänster till medlemmarna.

– Vi finns här för medlemmarna som kommer hit och har frågor av alla de slag när det gäller det egna huset, både komplicerade och enkla frågor, sa Stig Wahlbäck, ordförande i Villaägarna. Ola Andenius är en klippa för föreningen och kan det mesta inom bygg och har dessutom koll på vilka rabatter våra medlemmar får via våra avtal.
Dessutom är Margareta Wahlbäck med i montern och hon har jobbat med juridik och kan svara på många frågor. För medlemmarna finns också möjligheter att få hjälp av advokat Sture Lyreskog samt de jurister som finns hos Villaägarna centralt.
För att ge medlemmarna ytterligare förmåner via medlemskapet har man nyligen tecknat avtal med Mäklarhuset om förmånliga villkor när man vill sälja huset eller byta upp sig.
– Mäklarhuset har bra service om man vill förbättra sitt boende genom att sälja eller köpa nytt eller byta, sa Stig Wahlbäck. Vi har haft ett väldigt bra diskussioner och har trivts bra med varandra.
På plats på Bomässan för Mäklarhuset var Mikael Andersson och Benjamin Ramirez Givell.
– Samarbetet med Villaägarna blir en intressant utmaning för oss och vi får tillfälle att presentera oss på deras årsmöte den 10 april, sa Mikael Andersson, vd på Mäklarhuset. Vi ger Villaägarnas medlemmar väldigt bra villkor om de anlitar oss med ett fast mäklararvode, där det ingår radonmätning, energideklaration, fotografering, visning även söndagar och mycket marknadsföring.
Mäklarhuset startade för tre år sedan i Gävle och har varit framgångsrika.
– Vår målsättning är att alla kunder ska vara nöjda med hur vi genomför säljprocessen, sa Mikael Andersson. Kunderna ska känna sig trygga med att vi alltid arbetar för att de ska få bästa möjliga dealen.
Mäklarhusets "All inclusive-erbjudande" till Villaägarna, följande ingår:
• Skriftlig värdering
• Energideklaration
• Radonmätning
• Hemnetkostnad
• Skatteberäkning
• Deklarationsbilaga k5/K6
• Stort marknadsföringspaket
• Söndagsvisning
Stig Wahlbäck är nöjd med avtalet.
– Vi valde samarbete med Mäklarhuset eftersom de ger ett väldigt seriöst intryck och har kundens bästa för ögonen, sa Stig Wahlbäck.
Besökarna på Bomässan hade också möjlighet att på plats teckna medlemsavtal med Villaägarna.

Villaägarna Nedre Dalälven

Villaägarna Nedre Dalälven

Medlem sedan 2015-03-04

I mer än 60 år har Villaägarna på olika sätt arbetat för att hjälpa våra medlemmar i vardagen som husägare. Det tänker vi fortsätta med!
Att äga... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng