Villaägarna bjöd in till spabadskväll hos Colorama

30/1 kl. 22:54

Spabad är otroligt uppskattat i både i hemmet och på företaget. Efter en stressig dag är det otroligt rogivande att glida ner i sitt spabad på kvällen för en stunds avkoppling. Det finns en hel del positiva hälsoaspekter med spabad och intresset växer. Villaägarna Nedre Dalälven tog fasta på intresset och bjöd in till en informationskväll tillsammans med en av sina samarbetspartners, Nordiska Kvalitetspooler, som marknadsför både spabad och pooler. Kvällsmötet hölls den 28 januari hos Colorama i Gävle, som är en av Nordiska Kvalitetspoolers återförsäljare i hela Sverige.

  • Det smakade gott med buffet
  • Mattias Jonsson, Nordiska Kvalitetspooler

Stig Wahlbäck, ordförande för Villaägarna Nedre Dalälven hälsade alla välkomna. Coloramas Lena Björklund och Anneli Berger hade dukat upp en liten buffet med ost och kex som serverades tillsammans med bordsdrycker.
Mattias Jonsson, Nordiska Kvalitetspooler, inledde med att fråga gästerna var de befann sig i beslutsprocessen. Några röster:
- Vi är flitiga bastubadare och vi vet att upplevelsen skulle förhöjas med ett spabad.
- Vi bygger ett nytt hus och det ska ha både pool och spabad.
- Vi har en sommarstuga vid Storsjön och är intresserade av att köpa ett spabad för att förlänga badsäsongen.
– Vi är mest intresserade av att anlägga en swimmingpool vid vår villa men det är klart intressant att också ha ett spabad.
Stort intresse alltså!
- Marquis, som bygger våra spabad, är ett medarbetarägt företag som håller till i norra USA och de har över 30 års erfarenhet, berättade Mattias Jonsson. Eftersom de även exporterar till Kanada så är spabaden konstruerade för tuffa vintrar, precis som i Skandinavien.
På Marquis bygger man sina spabad med stor noggrannhet vilket tillsammans med att medarbetarna är delägare både innebär hög kvalitet och hög driftsäkerhet.
– Vi kan därför erbjuda marknadens kanske bästa garantivillkor med upp till 10 års fabriksgaranti från Marquis, sa Mattias Jonsson. För er som bor i Gävleregionen är det en extra trygghet att vi har både huvudkontor och lager här.
Nordiska Kvalitetspooler importerar också swimmingpooler från San Juan de har upp till 25 års garanti.
Marquis bygger över 30 olika modeller av spabad men det är samma pump i alla, de större spabaden har till och med flera pumpar!
– Marquis spabad är extremt tystgående, dels tack vare bra isolering och dels för att vattnet pumpas med lågt tryck vilket ger en bättre och behagligare massage än konkurrenterna, sa Mattias Jonsson. Isoleringen gör också att elförbrukningen är låg, driftkostnaderna är bara mellan 180 och 300 kronor per månad.
Pumparna i Marquis spabad pumpar över 600 liter vatten per minut!
– Våra spabad är massagebad och inte bara bubbelpooler, sa Mattias Jonsson. I våra spabad får man olika typer av massage så att man kan flytta runt för att få variation.
De mest exklusiva spabaden från Marquis är försedda med MICROSILK™, som är en vattenterapi där mikrobubblor av syre strömmar ut ur spabadets munstycken.
- Bubblorna innesluter din kropp i ett skummande och återfuktande moln och den ökade syrenivån
ger en bättre cirkulation som får huden att ”andas” och cellerna att förnyas, sa Mattias Jonsson.
En intressant och givande information tyckte alla som var där!

Text och foto: Torbjörn Edlund

Stig Wahlbäck

Stig Wahlbäck

Villaägarna Nedre Dalälven

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2015-03-04

I mer än 60 år har Villaägarna på olika sätt arbetat för att hjälpa våra medlemmar i vardagen som husägare. Det tänker vi fortsätta med!
Att äga... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng