Årsmöte

Villaägarna - årsmöte 2020 INSTÄLLT!

13/3 kl. 13:00

VILLAÄGARNAS ÅRSMÖTE ÄR INSTÄLLT!
Nytt datum meddelas senare.
Enligt stadgarna ska årsmötet hållas senast 30/4 men Villaägarförbunmdet har meddelat att undantag från stadgarna måste göras i dagens läge!
Bättre villkor för Sveriges alla ägare av småhus, villor, radhus, fritidshus mm och det arbetar Villaägarnas Riksförbund arbetar för. Förbundet har cirka 325.000 medlemmar och 250 lokalföreningar. I Gästrikland finns 5 lokalföreningar och störst är Villaägarna Nedre Dalälven (VND) med drygt 5.000 medlemmar. De har årsmöte den 31 mars kl 18.30 i Furusalen på Silvanum.

  • Prisbord

- Både medlemmar och icke medlemmar är välkomna, säger Stig Wahlbäck, ordförande för VND. Den som inte är medlem kan teckna medlemskap på Silvanum före årsmötet.
På årsmötet blir det också information om något som är aktuellt för många husägare, nämligen hur man förbereder sig för den dag när man inte själv är kapabel att sköta ekonomi mm. Villaägarna har därför engagerat advokat Thomas Öberg som ska informera om vad en Framtidsfullmakt innebär och hur man går till väga.
- Genom att skriva en Framtidsfullmakt kan du utse den person som ska ta hand om dina angelägenheter om du i framtiden inte längre kan ta hand om dem själv, säger Thomas Öberg. Den ska vara ett alternativ till att en god man eller en förvaltare utses och kan dig större integritet och självbestämmande i dina ekonomiska och personliga angelägenheter.
Det kan vara en eller flera nära anhöriga eller någon annan som man har stort förtroende för. Framtidsfullmakter infördes den 1 juli 2017.
Villaägarnas årsmöten ger också en extra guldkant på tillvaron.
– Vi säljer också lotter och prisbordet är rejält tilltaget eftersom de företag som vi har avtal med är väldigt generösa, säger Stig Wahlbäck. På årsmötet väljs naturligtvis styrelse med mera, men det blir också tillfälle att ta upp aktuella frågeställningar.
Villaägarna är också på tårna när det gäller att påverka regler och lagar som påverkar husägare. De har också ett nätverk av olika experter som kan ge råd i både juridiska och byggtekniska frågor som är aktuella.
– Vi hjälper medlemmarna med både stort och smått, från allmän rådgivning till att bistå de som råkat ut för lurendrejare eller skador på huset, säger Stig Wahlbäck. Vi arbetar också för att medlemmarna ska ha justa villkor när det gäller skatter, avgifter mm.
Anmälan till årsmötet:
Info & anmälan: 073-820 00 85 ● kansli.vnd@villaand.se
Även via https://gestrikemagasinet.se/events/view/villaagarna-arsmote-2020-och-info-for-husagare

Stig Wahlbäck

Stig Wahlbäck

Villaägarna Nedre Dalälven

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2015-03-04

I mer än 60 år har Villaägarna på olika sätt arbetat för att hjälpa våra medlemmar i vardagen som husägare. Det tänker vi fortsätta med!
Att äga... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer