Musik, trädplantering, ölprovning mm och som avslutning ett riktigt tårtkalas! Oavsett om man är republikan eller monarkist måste man beundra Viktoria och Daniel! De tar sig tid med alla och och man kan lätt förstå att det unga paret har Ockelbo och Ockelboborna att tacka för mycket, eftersom deras kärlekssaga fick spira där i lugn och ro utan nyfikna journalister och fotografer. En känd Gävlefotograf skrämdes till exempel bort med vattenspridare av en av Westlings grannar..
När Daniel och Viktoria kom ut från studiebesöket hos minibryggeriet (Jädraöl) stannade Daniel upp och hälsade hjärtligt på två små barn som väntade utanför tillsammans med sin mamma.
På gården framför herrgården hade man byggt upp en scen där det både musicerades och hölls tal. En del tal tenderade att dra ut på tiden men Viktoria och Daniel lyssnade tålmodigt. De "planterade" också ett träd på Wij och man undrade hur Viktoria klarade av spaden med så höga klackar!
Före avfärden till Gävletravet och det nyinstiftade "pris Daniels lopp" fick de smaka på Mattes goda tårtbuffet som dukats upp på långbord. Sedan var det allmänhetens tur. För 100 kronor fick man tre stora tårtbitar och kaffe. Tack vare att så många bord dukats och att det fanns många som serverade så gick det alldeles geschwint! Tårtorna var dessutom riktigt goda och för den som orkade gick det bra att backa!
Projektledaren Monika Järnkvist lyste ikapp med solen och kommunalrådet Magnus Jonsson hade på sig Ockelboslipsen!