Produktsortimentet är brett. Det går att välja mellan allt från klassiska modeller i massivt trä till enklare sådana med spånskiva i svart eller vitt.

Produkterna skiljer sig i storlek, design och prisklass. Hur väljer du rätt TV bänk?

Hur väljer du en TV bänk?
För att välja rätt TV bänk behöver du ta hänsyn till följande faktorer:
- TV:s storlek
- Hur högt Tv:n ska placeras
- Önskad storlek på bänken
- Ska den innehålla lådor och förvaringsplatser
- Färg och design
- Pris

När du är på det klara om exakt vad du vill ha för en TV bänk gäller det bara att beställa den på nätet och invänta leverans.

Vad behövs för en lyckad fredagskväll förutom bra TV?
Förutom en bra TV och en passande TV bänk så finns det lite flera saker som kan göra din fredagskväll till en av veckans skönaste stunder.

En TV är ingenting om den inte sänder en bra film, något som är mer eller mindre en självklarhet för många. För att göra kvällen till en höjdare, börja med att välja en spännande filmrulle. Casablanca är klassikern många gärna återser när tillfälle ges. Om westerns eller thriller faller dig bättre i smaken så kan du satsa på en sådan filmrulle istället.

När filmen är vald gäller det att förbereda goda snacks. Fredagskväll utan tilltugg fungerar inte så bra. Om du är trött på chips och godis kan du gärna tillaga ett nyttigare alternativ. Vad sägs om morotsstavar som man doppar i yoghurt dip med lite dill och citron. Mättande och bra för hälsan.