Di Leva

Thomas Di Leva till Gävle Camping Engesberg 3:e Juli

10/3 kl. 17:33

Artisten Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals TV-framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse. Efter över 30 års turnerande med fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så udda fågeln nu som en självklarhet i allas våras hjärtan. För femtiosex år sedan syntes märkliga ljusfenomen på himlen över Gävle, och samma natt föddes Thomas Di Leva i stan.

  • Di LEva
  • Stonefish

Rymdblomman från Gävle är en av landets mest kända och spektakulära artister genom svensk pophistoria. Vem har inte hört ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” eller någon annan av hans otaliga radiohits och svenska popklassiker genom åren. Den 3:e Juli, klockan 20.15,är det dags för Thomas Di Leva att kliva ut på Gävle Camping Engesbergs scen.

Förband är det populära Gävlebandet Stonefish, som även avslutar kvällen efter Thomas Di Levas magiska framträdande.

Gävle Camping Engesberg står just nu inför flertalet nyheter, nya stugor, minigolfbana,boulebana, cafealtan med scen för trubadurkvällar under sommarhalvåret, lekplats, med mycket mera är i görningen. Det vill vi visa Gävleborna med tillresta turister att campingen lever i högsta grad.
Trots lite missuppfattningar kring nybyggen med mera, så kommer campingen att bedrivas precis som tidigare, men med fler aktiviteter , och en hel del nyheter.

Med detta event Thomas Di Leva Night vill vi välkomna Gävleborna och alla övriga sommargäster till detta smultronställe precis i havsviken Engesberg.
Under hela dagen finns många aktiviteter , som minigolf, boule, bad, kajak, . förtäring med grillade hamburgare, korv, läsk, fika,kaffe, glass mm. på plats.

Varmt välkomna hela sommaren.

Och speciellt fredag 3.e juli.

Läs allt om eventet på: http://www.campinggavle.se/

Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/thomas-di-leva-night-biljetter/574999

Direktbussar från Valbo C, Gävle Central , Gävle Golfbana hållplats. T & R se: https://www.wallnersbuss.se/

Thomas Di Leva till Gävle Camping Engesberg:

https://www.youtube.com/watch?v=NRd_or7LcAk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR17yEyP1CfwLuJQO3FxAxksV9lSoXH_lkIMh_b4f7tDgWxP69Brev0QXJY

mats Johnsson

mats Johnsson

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2019-05-06

Hej Snart är det dags igen för årets MC / USA & Veteranbils träffar!

I sommar kör vi från Gävle Centrum ut mot vackra bönan, och strandar till... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer