En privat tandläkare som alltid sätter kunden i fokus

Tandkompaniet är en privat tandläkare i Karlstad som är belägen Bergvik köpcenter. De erbjuder professionell tandvård för allt från enkla undersökningar till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och kosmetisk tandvård. Teamet består av erfarna tandläkare och tandhygienister som alltid sätter patientens behov i första rummet. Genom att skräddarsy behandlingar efter individuella behov och önskemål strävar Tandkompaniet efter att bygga långsiktiga relationer med sina kunder.

Tandkompaniet välkomnar alla nya kunder

Oavsett om det är dags för en årlig undersökning, akut tandvård eller en mer omfattande behandling, kan du lita på att Tandkompaniet har allt du behöver för att hjälpa dig med din munhälsa. Genom att använda de senaste verktygen och teknologierna säkerställer kliniken att deras patienter får den mest effektiva och bästa behandlingen som möjligt.

Tandkompaniet satsar på digital tillväxt

Ägarna av Tandkompaniet, bröderna Aref och Adel, insåg utmaningen med att hantera både högkvalitativ service och digital synlighet. De beslutade att outsourca arbetet till externa samarbetspartners inom Google Ads och sökmotoroptimering.

Beslutet gav snabbt resultat och efter bara två månader var Tandkompaniet den tandläkare som rankade högst på Google för sökordet “Tandläkare Karlstad”. Vilket är en imponerande prestation, särskilt med tanke på den starka konkurrensen från stora kedjor och region Värmland.

En ny hemsida för att förbättra kundupplevelsen

Tandkompaniet har också investerat i en ny hemsida för att göra det ännu enklare för kunder att hitta till kliniken. Hemsidan har utformats för att vara användarvänlig och informativ, med tydlig information om behandlingar, priser och kontaktuppgifter.

Slutsats

Tandkompaniet som privat tandläkare i Karlstad fortsätter att växa och utvecklas som klinik och är öppna för alla nya kunder som söker professionell tandvård. Med en stark digital närvaro och högkvalitativ service är Tandkompaniet en av de mest pålitliga tandläkarna i Karlstad.