Undertecknad gästade den första av kvällarna där det bjöds på mycket av det klassiska Boppers-repertoaren, samt låtar av Elvis och Hep Stars. Peter är en rutinerad artist med massor av erfarenhet av att fånga publiken. Showen delas upp i två akter och den stora publiken är med på noterna från början. I den avslutande akten gästas han av den förnämliga countrysångerskan Karin Risberg. Innan showen är över står hela publiken upp och en stor del dansar framför scenen där det svänger rejält. Förutom trivsel på gården och showen, finns det en unik utställning med Peters egna memorabilia i form av skivor, affischer och jackor samt alla guldskivor från Bopperstiden och andra minnessaker. Dessutom finns en fantastiskt fin utställning med Elvis-prylar, mer om den längre ned i artikeln.

Att Peter inte längre är med i The Boppers påverkar inte det faktum att de har en fantastisk historia tillsammans och att han är en mycket god ambassadör för den musikaliska kulturhistoria de tillsammans representerar. Han berättar med stolthet och glädje anekdoter från både svunna och nyare tider och ger stor eloge åt både medmusikanter och låtskrivare som varit delaktiga i hans framgångar genom åren. Avslutningsvis var det en mycket trevlig helafton i en fantastisk miljö och vi gratulerar dem som har möjlighet att även se den avslutande dagens festligheter där Peter tillsammans med Karin framför Johnny Cash-hyllningen "The Man in Black", där Karin tar rollen som Johnnys följeslagare genom livet, June Carter. En extra krydda åt föreställningen är att Elvis kusin Donna Presley är på plats i samband med Elvis-utställningen och kan förväntas uppträda på scenen under showen. Dessutom medverkar Sveriges svar på Roy Orbison, Johnny Duvert.

Unik Elvis-utställning

Se en av Sveriges, kanske världens mest exklusiva Elvis-samlingar. Det är Lennart Lundborg som visar upp massor av uniks Elvis-souvenirer från 50-, 60- och 70-talen. Trots att detta bara är en del av hans samling, får vi se ett flertal autentiska Elvis-autografer och samlarföremål från showerna på 70-talet i Memphis, till exempel en äkta Hound-dog och drinkpinnar. Lennart själv besökte Las Vegas första gången och fick se den sista showen när den unika dokumentärfilmen "Elvis: That's the Way It Is" spelades in 1970 på International Hotel i Las Vegas. Missa inte denna möjlighet att ta del av dessa föremål i helgen på Bergby Gård i Roslagen. Bland föremålen finns bland annat en radio som Elvis signerade under sin militärtjänstgöring i Tyskland, SUN-singlar samt den enda Elvis-skiva som någonsin getts ut på Kuba, "Elvis Is Back" från 1960.

För mer information, se:
https://www.bebopaluba.com
https://www.bergbygard.se