Kontorschef Bo König och företagsmarknadschef Rickard Tandberg med personal hälsade en stor del av Gävles näringsliv och beslutsfattare välkomna på invigningen av Gävles och sannolikt även landets modernaste bankkontor.
– Vi har skapat en helt ny typ av bankkontor med bättre tillgänglighet, både vad det gäller parkeringar och öppettider, mitt bland företagare och högskola, berättar Bo. Det gör att vi kan möta både gamla och nya kunder på ett helt annat sätt än tidigare. Visst har den digitala utvecklingen gått framåt i en rasande takt men för oss kommer alltid det personliga mötet att stå i centrum.


Därefter introducerades Mats Torstendahl, vice VD och divisionschef, som tillsammans med kommundirektör Göran Arnell fick äran att klippa bandet.

De varmaste applåderna för dagen gick ändå till en av bankens bokstavligen äldsta kunder. Det gick till Erich Puna som fick 2019 års lojalitetspris. Han har nämligen varit trogen kund i SEB i Gävle i 60 år. Lägg därtill 15 år i Stockholm innan flytten till Gävle så är Erich med andra ord ett 75-årigt bevis på att SEB är hans definitiva förstahandsval som samarbetspartner.

För mer information https://seb.se/hitta-bankkontor/seb-i-gavle