Det händer hela tiden intressanta saker inom utveckling av kontorsmöbler och därmed kan det ha tillkommit finesser och design som du kan dra stor nytta av. Höj- och sänkbara eller fasta skrivbord. Du väljer. Dessutom finns det skrivbord till bästa pris. Vi berättar om två varianter.

Höj- och sänkbara skrivbord

Numer finns det mängder med höj- och sänkbara skrivbord till bästa pris. Ett höj och sänkbart skrivbord 120x60 cm är standard. Men sedan kan du hitta många olika storlekar. Kanske väljer du ett skrivbord 100x60, kanske 60x60 enbart för din laptop. Det går att hitta ett kompakt skrivbord med alla finesser som du behöver för en bekväm arbetsplats. För när du satsar på ett höj- och sänkbart skrivbord då satsar du på bord som främjar din hälsa. Med ett knapptryck kan du höja bordsskivan för att stå upp och jobba. På så vis går det att växla arbetsposition vilket är mycket bra. Kanske tycker du att ett elektriskt skrivbord är det bästa valet för dig. Det är enkelt att enbart trycka på en knapp för att komma till rätt läge. Dock finns det även skrivbord med vev om du föredrar att röra dig ännu mer på jobbet.

Fast skrivbord

Fasta skrivbord är precis om det låter ett bord som står fast. Det fasta skrivbordet kan också kallas för ett klassiskt skrivbord. Det fasta skrivbordet kan ha lite olika struktur på sitt stativ vilket du bör tänka på. Det här kan nämligen påverka hur bordet kan användas. Varför ska du välja ett fast skrivbord? Skrivbordet som står fast med fyra, två eller ett ben är ett bord att lita på. Det erbjuder inga konstiga finesser eller funktioner som du måste förstå eller underhålla.