-"Försäljningen sker på kommission, vilket innebär att de privatpersoner som förser butiken med varor får ta del av försäljningsintäkterna", berättar Emma Lilja och Annelie Wahlman, franchisetagare till butiken i Gävle.

-"Du lämnar in och vi säljer – enkelt, snabbt och smidigt", menar Emma! Ett koncept som visat sig mycket framgångsrikt i de befintliga butikerna och något som Emma och Annelie tror stenhårt på! -"Detta ligger så rätt i tiden, fortsätter Annelie, och med dagens miljömedvetna konsumenter känns det helt rätt att kunna erbjuda Gävles invånare denna möjlighet"!

Busfrö kännetecknas av en färgglad, fräsch och spännande shoppingmiljö där du hittar barn - och damkläder, leksaker och heminredning. Butikerna är omåttligt populär bland barnfamiljer och modeintresserade kvinnor i alla åldrar där generösa öppettider, kortbetalning och öppet köp är en självklarhet. Idag finns Busfrös butiker i Västervik, Jönköping, Norrköping, Motala, Kalmar, Oskarshamn och Halmstad, men fler butiker är på väg att öppna runt om i landet med målsättningen att Busfrö ska finnas på 60 orter inom några år.

Butiken i Gävle öppnar i WASA-huset för försäljning i december, men med start redan den 24:e september börjar inlämningen. -"Att handla begagnat är både ekonomiskt, smart och miljövänligt och det känns så bra att få bidra till detta", säger Annelie. "Vi är så glada att vi hittat en mycket bra lösning med Diös som hyresvärd. Vår affärsidé rimmar väl med deras strategi om ansvarsfullt agerande och tillsammans kan vi bidra till en grönare shopping mitt i centrala Gävle".

Varmt välkomna till Busfrö Nytt & Bytt i Gävle önskar Emma och Annelie.

För ytterligare information, se kontaktinformation nedan.

Tel: 026-191019
E-mail: gavle@busfro.se
Hemsida: http://www.busfro.se
Facebook: "Busfrö Nytt och Bytt Gävle"
Instagram: @busfrogavle