Det finns ett ställe, eller en tjänst, där du har tillgång till båda delar. Det vi talar om är så klart Blockbuster. Du hittar dem här. Hos Blockbuster finns det båda nya och gamla filmer, samt serier. Du kan välja att hyra dem, eller köpa dem!

Betala bara för det du vill titta på

En stor fördel med Blockbuster är att de skiljer sig åt från många andra streamingtjänster och filmtjänster. Det genom att du inte måste teckna ett abonnemang hos dem. Andra tjänster har annars ofta så att du får betala en viss summa per månad för att kunna nyttja deras tjänst. Det även om du bara tittar på en enda serie och inte hela deras utbud. Hos Blockbuster är det däremot inte så. Där kan du välja ut en enda film och bara betala för att se just den. Du kan enkelt skapa en profil, det gör du helt gratis, sedan bestämma när och om du vill titta på något. Det genom att hyra eller köpa.

Titta på film och serier hemma

Visst kan det vara kul att ibland ta sig till en biograf för att se en film, men i de flesta fall är det mer bekvämt att kunna se film hemma i soffan. Du kan ju då sätta paus om det skulle behövas. Dessutom kan du ju även äta god mat medan du ser filmen, vilket är svårt på bion! Genom att skapa en gratis profil hos Blockbuster får du tillgång till hundratals titlar, inom en mängd olika genres. Det innebär att du kan hitta det som passar dig allra bäst.