OnePartnerGroup nya medlemmar i effect plus+

15/8, 2018 kl. 11:05

– Vi är mycket stolta och glada över att få OnePartnerGroup som nya medlemmar, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

– Då vi vill vara en lokal samarbetspartner inom vår bransch ser vi ett medlemskap i Effect plus som en självklarhet. Vi kommer att skapa goda affärsrelationer, vara delaktiga på nätverksträffar där vi får chansen att visa vilka vi är och vad vi kan bidra med.

OnePartnerGroup är Gävles lokalaste partner som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar OnePartnerGroup är en svenskägd koncern och finns verksamma på 45 orter i Sverige, och har över 2500 medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Om affärsnätverket effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla till de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se

Denna artikel är publicerad på Gestrike Magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Nalle Rydstrand

Nalle Rydstrand

effect plus+

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng