MAmovement bjuder tillsammans med Gävle Business Podden och Dospace in till en träningsgrupp för företagare och andra som stressar sig fram i tillvaron.
Träningsentreprenören Maria Apel har de senaste 18 åren tränat Gävlebor, och är bl.a. PT på somrarna till Jacob Silfverberg.
Maria brinner för vårt välmående att hävdar med emfas att vår hälsa som påverkas när vi rör oss och äter rätt påverkar våra prestationer i arbetet och kan få oss att stressa mindre. Så frågan är om vi har tid och råd att INTE träna?!

Gävle Business Podden med Anders & Linnea har tagit initiativ till denna träningsgrupp som träffas på fredag lunch varje vecka på Korpen Gävle strand.
Gruppens program är skräddarsytt för dig som är stressad i jobbet! Utöver trevlig träning tillsammans som ALLA kan delta i, oavsett träningsvana, ingår hemövningar och läxor samt tips och råd hur man ska få ner sin stressnivå och hur man ska kunna prestera bättre i arbetet.

GRATIS prova-på-pass 10/3 kl 11-45-12.30 Sporthuset, Gävle Strand. Ta med en kompis och var med! Max 25 pers, först till kvarn!
Anmälan till info@mamovement.se Pris 1.400kr för 7+1 träningspass, hemövningar, tips och råd.

En intervju med Maria Apel, där hon berättar mer om kopplingen mellan träning och prestationer, samt denna träningsgrupp kan man höra i Gävle Business Podden avsnitt nr 12.