Det är ju inget fel med det, men om du vill ha något som även blir som en del av inredningen, så kan det vara smart att istället använda dig av glastavlor. En glastavla fungerar på samma sätt som en vanlig whiteboard, så väl som en traditionell svarta tavla. Men den är snyggare att se på samt lite modernare så att säga. Glastavlor kommer idag i flera varianter. Du kan använda dem genom att montera upp dem på väggen så väl som att ha dem i rullbara golvstativsmodeller.

Glastavla fungerar som en whiteboard

En glastavla har samma användningsområden som en vanlig whiteboard. Det är alltså bara att använda rätt sorts pennor på den, som går att ta bort på enkelt sätt. Ytan är magnetisk, så det går även att ha den som en slags anslagstavla om du vill det. Det är bra att ta hand om din glastavla, så att den alltid görs rent efter användning. Det finns tavelsuddar att använda för att torka bort skriften med, så väl som det går göra rent dem med ljummet vatten och en mjuk trasa. Det finns också särskilt medel att köpa.

Använd olika former av whiteboards och glastavlor

Det är rätt smart att ha olika glastavlor så väl som olika whiteboards på jobbet. Det eftersom de finns i olika storlekar och modeller. Det gör att de passar olika bra för olika saker. Det finns mindre varianter för skrivbordet, så väl som större då du behöver skriva på den så att många ser. En del går att sätta på väggen, andra på stativ så att det bara är att rulla fram och bort den då den ska användas. Välj de modeller som passar de ändamål som de ska användas till helt enkelt.