I en klassisk ansiktsbehandling börjar man med att rengöra huden och sedan utförs en hudanalys för att välja ut lämpliga produkter. Därefter när vi valt ut en behandlingsform utförs en peeling av huden, eventuellt används en kemisk peel för att få ett hållbart och djupgående resultat. Där jobbar vi bland annat med hudens lyster, pigmentering, pordjup och linjer. Efter det värmer vi upp huden och förbereder en portömmning, efter rengöring utför vi en avslappnande massage av ansikte och dekolletage och följer upp med hand- och underarmsmassage. Efter det vilar kunden med en skön ansiktsmask för anpassad behandling och hudtyp.
I Maria Åkerbergs ansiktsbehandling jobbar vi på ett sätt som beskrivs som " Deep skin Organics" vi arbetar med flera olika hudlager för att förebygga, och stärka hudens olika lager och hudens skyddsbarriär.

Vi avslutar behandlingen med anpassad fuktkräm och formning av ögonbryn samt en lätt make up om kunden önskar.
I Maria Åkerbergs hudvårdslinje finns en fin make up serie som innehar fina, rikliga pigment och som samtidigt är en vårdande make up med många valmöjligheter. Dessutom är det ett fantastiskt pris på hela serien, både hudvård och make up.

– På salongen utför vi behandlingar med många olika märken såsom Exuviance, Biodroga, Reviderm, Sans Soucis samt Maria Åkerberg, berättar Susanne Hasselgren, Auktoriserad Hudterapeut på Rosmarin Hudvård, Medlem i SHR ( Sveriges hudterapeuters riksförbund) samt innehar Gäsäll och Mästarbrev för yrket.

Mer information om priser och beskrivningar på Maria Åkerberg ansiktsbehandling samt andra behandlingar hittar ni på Rosmarin Hudvårds hemsida.

Om Rosmarin Hudvård
Rosmarin hudvård är ett familjeägt företag som verkat i branschen i över trettio år, De erbjuder behandlingar med utbildade hud- och fotvårdsterapeuter samt produkter för välmående och avkoppling såsom ansiktsbehandlingar, fotvård, massage, vaxbehandlingar, manikyr, make up kurser, avancerade behandlingar med Skin needling, Kemisk peeling och Alpha cryopen. Rosmarin Hudvård tar hänsyn till din hudtyp, som också växlar precis som årstiderna, därför behöver man ibland titta över och förändra sin hudvård. Rosmarin hudvård ger rekommendationer som tar hänsyn till dig och dina vanor och behov. Rosmarin hudvård är auktoriserade som hudterapeuter i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Kontakt
Besöksadress:
Södra Kungsgatan 15 (se karta)
802 51 Gävle

Tel: 026-68 78 64
E-post: info@rosmarin.se
https://rosmarin.se/

Se aktuella öppettider på Rosmarins hemsida.

Bildtexter:
Susanne Hasselgren gör en Maria Åkerberg behandling.

Från vänster: Annemaj Hasselgren, Susanne Hasselgren, Linn Hesselryd, Sofia Bäckström och Linnéa Norrbom. Samtliga är auktoriserade hudterapeuter på Rosmarin Hudvård. Susanne Hasselgren har tagit Mästarbrev 2019.