Lunchmöte om styrelsens roll i den självkörande produkten

31/5, 2019 kl. 00:00

Onsdagen den 29 maj höll Magnus Pettersson som driver utvecklingsföretaget Magntec i Forsa, Hälsingland ett mycket intressant lunchföredrag på Absint, Hotell Winn i Gävle. Ämnet var inget mindre än den framtid som kommer att beröra de allra flesta branscher.

  • Kjell Gunnarsson passade även på att presentera två nya samarbetspartners till StyrelseAkademien Gäv

Alla har nog hört talas om autonoma (självkörande) bilar, och Magnus berättade mycket initierat om hur detta kommer att beröra alla individer liksom verksamheter i olika former och varför detta är så viktigt för ett aktivt styrelsearbete på lång sikt.
Magnus tog upp och exemplifierade flera fall där besluten måste tas i styrelsen och styrelsen måste vara drivande för att det ska lyckas och att företaget ska överleva.
Frågorna var många från de intresserade lunchdeltagarna där alla hade funderingar om hur detta kommer att påverka samhället liksom skillnader mellan automation, autonomi och hur smart är egentligen artificiell intelligens?

Verksamhetsansvarige Kjell Gunnarsson passade även på att presentera två nya samarbetspartners till StyrelseAkademien Gävleborg i form utav Karin Lundman, Scandic Hotels och Magnus Lindmark som representerade Bilmetro.

Detta var säsongsavslutning för StyrelseAkademiens lunchträffar och nästa blir tillsammans med Gefle IF Fotboll på Gavlerinken/Gavlevallen den 29 augusti.


För mer information om StyrelseAkademien
kontakta
Kjell Gunnarsson 076-0513581
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
http://www.styrelseakademien.se

Denna artikel är publicerad på Gestrike Magasinet via Yodo News.

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer