Måndag
Veg: Stroganoff med ärtor & ris
Köttbullar med stuvade makaroner G, L
Tomat- & olivbakad kummel, mynta & gröna ärtor med varm chilivinägrett samt rostad potatis

Tisdag
Veg: Pastagratäng, champinjoner, broccoli & fetaost G, L
Raggmunk, stekt fläsk & rårörda lingon G
Flygande Jacob, kyckling, bacon, banan & jordnötter

Onsdag
Veg: Bön- & linsgryta, tomat, balsamico, paprika & matvete Gl
Helstekt pepparkrydda fläskkarré, äpple, kumminstekt kål, smörad äppelsky, morot, potatis- & kålrotsstomp
Rimmad torsk, krämig äggsås, räkor ärtor & kokt potatis

Torsdag
Veg: Pasta pesto med broccoli G
Ärtsoppa & punschsenap
Pannkakor, hallonsylt, jordgubbssylt, rårörda lingon & vispad grädde G, L
Viltskavsgryta, lingon, svamp, messmör & stomp med schalottenlök & gräslök L
Kryddig lasagne, ostsås & jalapeños G

Fredag Grekisk lunch
Veg: Spenatpaj med fårost & soltorkade tomater G Långbakad lammbringa, oregano, oliv- & vitlök med fetaostcréme
Kycklingsouvlaki, rostad olivpotatis, htipiti & bondsallad Moussaka med aubergine & potatis

På Grekiska buffén (fredag) serveras även Fasolada, lantbröd, tztatsiki , kalamataoliver, pizzor och salladsbord

Ett stort och varmt välkommen hela veckan!
https://lechef.se/