Kunde jag, kan fler ...

25/5, 2018 kl. 11:25

Jag "fick" livet tillbaka ...

Det låter som en klyscha, men det är så det känns ...
Att vara konstant trött, ha värk gör att man tillsist inte känner sig som man "lever". Det är svårt att se glädje i det vardagliga livet, orken räcker liksom inte till. Så upplevde åtminstone jag det, då jag efter många års reumatiska inflammationer, värk och trötthet tillsist (efter en stor och kritisk till händelse) blev helt däckad.

"Vänj dig med detta livet, med smärtan, med värken och din trötthet. Du kommer med största sannolikhet inte kunna bli bättre, du är för sjuk"

Att få höra det kändes hårt, skulle resten av livet verkligen vara så här?

Då ramlade jag över det som blev lösningen för mig, som gav mig något jag aldrig haft förut och sakta men säkert även gjorde att jag sakta men säkert återhämtat mig fysiskt.

Jag gjorde en behandling, som i stunden kändes helt overklig och på tok för flummig för att "kunna vara på riktigt" ... Men det var den, och för mig satte den igång en läkning fysiskt samt även en inre resa och förståelse för mig själv och mina behov.

Idag arbetar jag med det som fungerat för mig. Att se hela människan som en helhet, för både kropp, sinne och anden/själen behöver sitt för att må bra.

Kunde jag kan fler komma igen efter det jag varit med om, då kan definitivt fler. Jag kanske har redskapen för dig?

Annelie Boström

Annelie Boström

Balansbutiken - Universell Balans

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2016-03-01

Behandlingar och produkter som ger kraft och energi att förändra.

Ett helhetstänkande mellan kropp och sinne och själ/ande, (body, mind & spi... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng