Komikern Magnus Carlsson medverkade i ”Gift vid första ögonkastet” 2018, vilket gjorde att han upplevde både ett äktenskap och en skilsmässa framför kameran. Förra året gästade Magnus Gävle Pride med skrattsuccén ”Bög In Box” där han delade med sig av sin egna desperata jakt på kärlek. Nu öppnar han upp blicken och tittar på hur jakten ser ut i samhället. Vad är det egentligen vi vill ha? Oavsett om man är homo eller hetero kommer man att känna igen dig. Tillsammans med publiken reder han ut hur det är att dejta, flytta ihop, gifta sig och (tyvärr) skilja sig i TV och i det verkliga livet.

- Precis som i min förra show varvar jag sång, komik, standup, imitationer och en
hel del improvisation. Publiken kommer inte att gå säker och det är också det som gör föreställningen levande. Det blir en show som innehåller något nytt, något gammalt, något lånat och något blått.

Magnus beskriver sig som en kreativ producent då han gör uppdrag som konferencier, artist, komiker, skådespelare, podcastare och producent. Han har gjort en hel del körföreställningar i Gävle samt var en av upphovspersonerna bakom julshowen ”Christmas Spectacular” på Gasklockorna i vintras. Det gjorde att han lärde känna staden mer och tankar på att flytta från Stockholm, kom upp.

- Gävle har en stor potential i att vara en evenemangsstad och det vill jag vara en
del av. Direkt efter showen påbörjar jag ett nytt uppdrag inom marknadsföring i en välkänd organisation och flyttar till i Gävle. Jag hoppas på nya arrangemang, samarbeten och nya utmaningar.

Skild vid andra ögonkastet
Tid: 16 augusti kl. 18.30
Plats: Clarion Hotel Winn, Norra Slottsgatan 9
Entré: 50 kronor
Läs mer: http://www.magnus-carlsson.com