Det fanns många leverantörer på plats med en en mängd fina erbjudanden. Dessutom bjöds det på lättare förtäring och  
tävlingar med fina priser.

Om Industriprofil
Vår butik har det bästa läget i Gävle. Lätt att hitta, gratis parkering och generösa öppettider. Vår personal finns här för dig och söker alltid en smidig lösning på ditt problem. Om tid är en bristvara har vi en webshopslösning med kundanpassat sortiment till våra företagskunder som har en hel del anställda.

Vi är ledande i vår region inom detta område och servar dagligen små, stora företag samt kommuner och Landsting. Vi ingår i NewWaveprofile som är Skandinaviens största kedja inom profil. Industriprofil har drivit butik och showroom i Gävle sedan 1993. Med våra 18 medarbetare besitter företaget värdefull kunskap som du som kund får nytta av när du handlar hos oss.

Att profilera sitt företag och sina anställda är att ge en tydlig och samlad bild av sig själva – att lyfta fram det vi vill bli förknippade med. Vi värderas och synas av både kunder och anställda vid varje tillfälle. Med en tydlig profil skapar man en igenkänning och ger ett seriöst intryck. Genom att ha en enhetlig profil skapas också en vi-känsla. För att visa den egna profilen måste man ha identitetsbärare. Det kan till exempel vara en t-shirt, en jacka eller olika arbetskläder.

Och kanske viktigast av allt – att profilen innehåller samma grundbudskap i olika sammanhang. Allt detta kan vi hjälpa er med. Vare sig det gäller kick-off, arbetsplatsen, giveaways eller till mässan, har vi något att erbjuda er. Välkommen till vår butik och utställning på Johannesbergsvägen 29 i Gävle, så ska vi visa hur ni kan få en tydligare profil.

Välkommen till oss – din samarbetspartner när det gäller arbetskläder, profilkläder och presentreklam
https://www.industriprofil.net