– Vi deltar på mässan för att visa upp våra produkter och dela med oss av vårt engagemang för en mer miljövänlig och klimatsmart byggsektor, säger Joakim Jönsson, Key Account Manager på iCell.

Building Green København är en årlig mässa som samlar ledande experter, innovatörer och företag inom bygg- och konstruktionsbranschen. Evenemanget har blivit en plattform för att diskutera och visa upp de senaste framstegen inom hållbarhet och gröna lösningar för den byggda miljön. Mässan lockar besökare från hela världen och erbjuder en möjlighet att upptäcka de senaste trenderna och teknologierna inom hållbart byggande.
Under de två dagarna på Building Green København 2023 kommer besökarna att få ta del av inspirerande presentationer, seminarier och diskussioner med ledande experter inom hållbarhetsområdet. Det kommer också att finnas en stor utställning med produkter och lösningar som främjar hållbart byggande och minskad miljöpåverkan.
– Vi tror starkt på att byggsektorn har en viktig roll att spela när det gäller att minska klimatpåverkan och främja hållbart byggande. Vår innovativa cellulosaisolering är en del av lösningen, och vi är stolta över att dela våra produkter och idéer med en bred publik på Building Green København, säger Joakim. Det är en utmärkt möjlighet för oss att visa hur vi kan bidra till att skapa mer miljövänliga och energieffektiva byggnader på den nordiska marknaden.

För mer information om Building Green se https://buildinggreen.eu/cph/en/