Flera modeller

Här hos Vågexperten hittar du precis just det. Alla fuktmätare är tillverkade i mycket robusta material och de finns i flera olika modeller – allt efter hur tunga fuktprover som du behöver.

Fuktmätarna visar i procent hur mycket fukt det finns i luften just nu. Men inte nog med det, de visar även de aktivt pågående torkningsprocesserna. Den aktuella temperaturen i det rum där fuktanalysen utförs visas också.

Vikterna på fuktproverna kan vara i ett spann mellan 50 gram till 160 gram. Du läser enkelt av LCD-displayen då den dessutom är bakgrundsbelyst. Sifferhöjden är från 14 millimeter till 17 millimeter.
Ett ytterligare plus i kanten är att senaste vägningarna sparas, tack vare den inbyggda minnesfunktionen. Mätningarna finns kvar på displayen tills en ny fuktanalys utförs, vilket underlättar enormt för dig då du i lugn och ro kan avläsa och analysera resultaten.

De olika modellerna av fuktmätare har ett minne för mellan fem och 20 senast genomförda fuktanalyser, mätningar samt torkningsprocesser.

Exakta resultat

En mycket utförlig och lättläst manual medföljer varje köp, där du hittar många praktiska exempel på fuktanalyser.
Ja, som du ser är dessa vågar ett mycket bra val och ännu fler finesser finns att berätta om, som till exempel att alla modeller av fuktmätare har en inbyggd optimerad torkningsprocess, vilket gör att du får en oerhört snabb uppvärmning.

Bättre än så här kan det väl knappast bli? Här får du exakta mätresultat och du får dem snabbt och enkelt – helt utan krångel.

Du kommer garanterat att hitta just den fuktmätare som passar dina behov allra bäst här. Om du har frågor eller känner att du behöver vägledning när du väljer fuktmätare, är det en god idé att kontakta din leverantör som gärna hjälper dig!