Har du problem med artros – testa ny metod, GRATIS

30/8, 2019 kl. 20:27

Aku-Kvick i Gävle har tagit fram en ny metod för att ge lindring av olika sjukdomssymtom. Aku-Kvicks metod bygger på så kallad Akupressur, där man behandlar en viss punkt på kroppen med tryck. Det är helt enkelt ett plåster med en plastkula som trycker på den aktuella punkten. Det är samma princip som akupunktur men helt utan nålar! Med akupressur behandlar man andra punkter på kroppen än akupunktur.

Aku-Kvick har med lyckat resultat testats av ett mindre antal personer med artrosproblem. Nu söker Aku-Kvick 20 personer i Gävleområdet och som har artros i händer eller axlar och är intresserade av att testa metoden, helt kostnadsfritt.
Aku-Kvick testades förra året för behandling av kronisk migrän. 75 procent av deltagarna upplevde en förbättring varav några blev helt befriade från migrän. Övriga upplevde ingen skillnad.
Beroende på resultatet av testet planerar man på Aku-Kvick ett större test inför en etablering av Aku-Kvicks metod för behandling av artros.
Vill du delta i testet - skicka mail till:
akukvick@gmail.com och ange Artros som ärende samt om du har artros i axlar och/eller händer. Glöm inte att skriva namn, postadress och telefon så skickas de Aku-Kvickplåster som behövs tillsammans med nödvändiga instruktioner.
Plåstret fästs på en speciell punkt på kroppen och som är kopplad till var artrosen är belägen.
Mer info: http://www.aku-kvick.se

Lars-Erik Orlander

Lars-Erik Orlander

Aku-Kvick

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2018-08-06

Aku-Kvick i Gävle har tagit fram en ny metod för att ge lindring av olika sjukdomssymtom. Aku-Kvicks metod bygger på så kallad Akupressur, där ma... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng